Samsung 65F9000, televizor Smart Ultra HD

Televizorul LED Samsung 65F9000 e unul de tip Smart cu tehnologie LED, iar din numele său reiese că face parte din seria F9000 care e cea mai bună. Îmi place designul său, adică margini înguste, stand subțire etc. Deci cel mai bine ar fi să-l puneți pe perete deoarece nevoie de o măsuță specială pentru un televizor de 163 cm. Diagonala sa poate fi observată din numele său – 65 inci. Deci e un televizor foarte mare care poate oferi o experiență pe măsură. Pentru cei care vor ceva mai ieftin există variante și mai mici cu diagonală inferioară. Îmi place această serie deoarece oferă cam tot ce vă doriți, însă la un preț care nu e prea atractiv.

Prețul e destul de bun deoarece nu e vorba de un model recent lansat, doar cele din 2014 vor avea prețuri mai piperate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Televizorul
Televizorul

Bineînțeles, noile serii vor avea alte denumiri și mă refer la faptul că vom vedea alte serii. Are tehnologie 3D care convertește imaginea din 2D în 3D fără probleme, fie că vă uitați la un film fie că vă jucați un joc.E vorba de o serie Smart care a fost lansată anul trecut și care va impresiona și pe viitor. Spun asta deoarece sistemul audio incorporat are 70W, deci doar un sound bar ar putea fi de folos. Deasemenea, puteți opta pentru ochelari 3D suplimentari ori pentru o tastatură în cazul în care vreți să scrieți mai bine în timp ce navigați. Tehnologiile de imagine și sunet sunt foarte bune de aceea nu le voi enumera. Totuși, trebuie să precizez că are ecran 4K adică 2160p și refreshul e de 1000 Hz.

Tunerul de TV e destul de bun, dar cine îl mai folosește când are caracteristici speciale Smart: navigare web, accesare de servicii web și socializare. Cam toate televizoarele Smart au multe porturi HDMI și USBuri, pentru ca voi să conectați diverse gadgeturi cu HDMI ori periferice. Are și tehnologii de interacțiune care sunt prezente și pe alte serii performante.

Plusuri: cred că toate acele caracteristici Smart, calitatea, funcționalitatea și fiabilitatea crescută.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

Samsung 65F9000 e una din recomandările mele, dar există și variante mai mici ori cele din serii inferioare (de exemplu: F8000). Toate arată la fel, doar diagonala și prețurile diferă, deci nu veți face o alegere greșită dacă alegeți unul de 55 inci, de exemplu.

Te-ar mai putea interesa