Samsung 65F8000, televizor Smart 3D LED

Televizor LED Samsung 65F8000 e unul Smart cu tehnologie 3D, diagonală de 165 cm și caracteristici impresionante. Nu e vorba de cea mai bună serie deoarece mai există și seria F9000 iar anul acesta trebuie să apară o seria mai nouă, dar va fi mai scumpă. E vorba de cel mai mare model dar există și o variantă de 101 cm care e mult mai accesibilă, iar caracteristicile speciale sunt aceleași. Le voi enumera mai jos, dar nu pe toate deoarece poate le știți de la variantele mai mici. Ca oricare alt Smart TV, acesta are caracteristici foarte utile cu care puteți accesa servicii online, aplicații (de socializare) și conținut media online.

Prețul nu e un motiv pentru care să vi-l recomand dar cu siguranță nu veți avea nevoie de alt model. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Din față
Din față

Îmi primul rând observ că are un refresh de 1000 Hz, care e mult peste cerințe. Astfel, imaginea e clară indiferent că vă jucați, vizionați un film ori o emisiune TV. Tehnologia de conversie 2D-3D e prezentă mai pe toate televizoarele, în special cele mari și cu caracteristici Smart.

Pe partea de sunet are boxe stereo, două woofere iar puterea e de 40W. Are multe tehnologii de sunet și imagine, dar nu le voi enumera deoarece sunt cele mai bune și nu e nevoie de un sistem audio performant. Playerul integrat e bun dacă aveți un stick USB, iar cu restul USBurilor puteți conecta o cameră web, de exemplu.

Puteți achiziționa televizorul cu niște perechi de ochelari ori cu o tastatură wireless. Are multe HDMIuri pentru a conecta mai multe la el și
pot fi de folos pentru cei care au o consolă, desktop, media player etc.

Plusuri: are caracteristici de imagine bune, sunet puternic și clar, multe porturi, tehnologii, calitate și design foarte reușit pe argintiu.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

Samsung 65F8000 e o alegere bună pentru cei care vor un mini cinema pentru acasă iar dacă playerul integrat nu are o funcționalitate prea mare, un media player extern cu tehnologie 3D e o alegere perfectă (dacă vreți să beneficiați de o imagine 3D, altfel e bun și un media player simplu). Clipul de jos vă ajută să vă faceți o idee despre această serie, indiferent de diagonală caracteristicile sunt aceleași și performanțele sunt identice.

Te-ar mai putea interesa