Samsung 65F6400, televizor elegant și performant de 163 cm

Televizorul LED Samsung 65F6400 e unul dintre multe modele din seria F6400, însă se pare că e și cel mai mare de la ora actuală. E vorba de o serie Smart cu tehnologie 3D și caracteristici de imagine/sunet foarte bune. Deci e vorba de un televizor deosebit care nu impresionează doar prin dimensiunea ecranului ci și prin funcționalitate și calitate. Poate fi găsit și sub numele de UE65F6400, dar e vorba de același televizor. Accesoriile incluse sunt aceleași pentru toate televizoare F6400 și calitatea imaginii e aceeași. Îl recomand oricui, doar că prețul nu e chiar atractiv fiind mult prea mare pentru unii. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Am pus câteva poze cu acesta și conținutul pachetului, iar dacă nu vă puteți face o idee prea bună despre el, v-am postat și un clip cu un model similar la final.

Accesoriile furnizate
Accesoriile furnizate
Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Are un ecran iluminat LED și rezoluția e una FullHD, pentru a viziona filme 3D e suficient să fie 2D deoarece televizorul le convertește corespunzător (dacă alegeți playerul integrat sau un player extern cu conversie). CMR-ul acestui model e de 200 Hz care mi se pare satisfăcător dar nu era rău să fi fost mai mare. Această caracteristică îmbunătățește calitatea imaginii eliminând imaginile blurate.

Având în vedere că e un televizor Smart, are ceva mai multe HDMIuri și USBuri (pentru conectarea mai multor dispozitive în același timp). Dar să nu uităm că are și tehnologie wireless care e ideală pentru cei care vor să renunțe la cabluri. Pe partea de software are multe aplicații, browser web, multe opțiuni, interacțiuni vocală (microfon integrat+recunoașterea vocii) și multe altele. E bine de știut că deosebirile dintre televizoarele aceleași seii sunt doar cele de dimensiuni și bineînțeles, preț.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: toate caracteristicile speciale, conținutul pachetului, calitatea sunetului și a imaginii, designul și fiabilitatea.

Minusuri: probabil că prețul.

Concluzie

E suficient că e oferit de Samsung, că deja vă puteți face o idee despre calitatea acelui produs. Acest Samsung 65F6400 e o alegere mai scumpă deoarece oferă și o diagonală de 65 inci, de aceea alternative pot fi modelele mai mici ori cel de 32 inci (fiind cel mai ieftin din serie). Nu trebuie neglijate nici celelalte serii de la acest producător și e important ca acelea să fie de anul acesta.

Te-ar mai putea interesa