Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung 64E8000

Acest televizor 3D cu Plasmă Samsung 64E8000 e unul dintre acele alternative oferite de producător la modelele din seriile ES7000 și ES8000. Și anume, e o alternativă mult mai mare – cât patru televizoare de 81 cm. Chiar dacă diagonala e mare, funcționalitatea sa nu a fost afectată deoarece e un Smart TV decent cu tehnologii de interacțiune (microfon, cameră web și senzor de mișcare). Cu acesta puteți viziona filme 3D cum n-ați mai văzut până acum, iar în cutie veți găsi și două perechi de ochelari. Eu însă recomandam patru perechi de ochelari deoarece nu puteți ști când aveți musafiri care vor să vizioneze un film alături de voi. Spre deosebire de LED-uri, plasmele oferă imagini cu nuanțe de negru mai profunde. Deci veți beneficia de o imagine 3D splendidă dar și de un sunet 3D chiar dacă nu aveți un sistem audio 7.1. Acest 64E8000 are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Așa arată

Din alt unghi

Specificații tehnice

Diagonala sa e una de 64 inci (adică e de 162 cm) și un astfel de televizor e ideal pentru ce care au o sufragerie generoasă. Pe partea de sunet are două difuzoare de 10W, sunet 3D, DTS 2.0 etc. Aceste tehnologii vă pot scuti de ceva bani deoarece nu mai e nevoie de un home cinema dar aș recomanda unul pentru o experiență mai bună.

Porturile disponibile pe acesta sunt: mufa LAN (dare și Wi-Fi), USBuri 2.0, porturi HDMI, Scart, slot CI+, component și ieșire audio digitală. Se pare că are toate porturile uzuale iar conținutul media poate fi redat de pe laptop, telefon, tabletă sau player fie prin cablu HDMI fie prin tehnologia wireless.

Caracteristici speciale ale modelului prezentat mai susu sunt: redare media prin USB, EPG, cameră integrată, senzor de mișcare, microfon incorporat, WiFi, AllShare etc. Samsung 64E8000 e cel mai mare model din serie dar și cel mai performant TV de la acest producător. Alternativele sunt puține și după cum știți doar Sharp oferă modele peste 60 inci (cu condiția să fie și disponibile).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: oferă imagini superbe, are o diagonală mare,vine cu tehnologii de  interacțiune (motiv pentru care nu sunteți obligați să folosiți telecomanda pentru a accesa meniul), poate reda filme 3D și multe altele.

Minusuri: vine doar cu două perechi de ochelari.

Concluzie

Acest televizor numit Samsung 64E8000 e recomandarea mea pentru cei vor un model care ar putea transforma camera într-un cinema și nu unul obișnuit, ci unul 3D. Am postat un clip de prezentare a seriei E8000 pentru a vă face o idee despre acesta:

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu