≡ Meniu

Samsung 60H7000, TV interactiv UE60H7000

Televizorul LED Samsung 60H7000 face parte dintr-o serie foarte bună însă nu e cea mai performantă. Bineînțeles, e un Smart TV foarte reușit însă nu are imagine 4K ca la unele. Chiar dacă imaginea e FullHD, nu există filme la calitate video mai bună, compensează prin sunet, dotări și funcții. Deci în același preț nu le puteți avea pe toate. După cum am precizat mai sus, e un televizor interactiv adică puteți interacționa cu el (vocal sau cu mâna). Spre deosebire de seriile lansate anul trecut, acesta are un software mai bun de aceea poate să recunoască mai multe gesturi ale mâinilor.

Prețul său mi se pare corect în special datorită seriei și diagonalei. Fiecare serie de televizoare oferă ceva diferit însă diagonala nu afectează funcțiile sau dotările sale. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Televizorul

Televizorul UE60H7000

Are tehnologie 3D dar și ochelari corespunzători în pachet. Mai veți găsi și alte accesorii în pachet (telecomanda clasică dar și cea Smart Touch). Sistemul audio e diferit față de cel al televizoarelor clasice – 2.0Ch Down Firing, dar e însoțit și de tehnologii mai bune. Pe partea de imagine trebuie menționat faptul că are 600 Hz, e o rată de mare și nu e nevoie de alta.

Pe partea de dotări are: patru HDMIuri, trei USBuri, component, wireless, LAN, microfon etc. Nu are cameră web dar vă recomand una pentru aplicația Skype. Având în vedere că e un televizor Smart are multe caracteristici speciale: mod jocuri, aplicații, browser web, magazin de aplicații, recunoașterea feței și a mâinilor (e nevoie de cameră web), WiFi Direct, senzor eco și multe altele. Deci lista e destul de lungă și probabil nu vă interesează toate acele dotări și mai degrabă, doar cele mai importante.

Plusuri: toate acele caracteristici speciale, tehnologiile de interacțiune, calitatea sunetului și a imaginii, accesorii interesante etc.
Minusuri: nu are imagine 4K.

Samsung 60H7000 e un televizor c multe funcții Smart dar și dotările sunt pe măsură. Poate lipsa unei imagini 4K poate fi un minus al acestui televizor dar poate că nici nu aveți nevoie de ea cât timp nu există filme sau conținut video corespunzător.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu