Samsung 60H6200, televizor UE60H6200

Dacă ești în căutarea unui televizor mai mult decât decent cu un ecran de 60 inci (aproximativ 152 centimetri) atunci îți recomand acest Samsung 60H6200 care vine ca o alternativă la Samsung 32H6200.
E un televizor perfect pentru cei care vor o soluție smart pentru navigat pe net în pauzele publicitare, vizionat filme 1080p și filme 3D.

Nici nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un televizor cu un refresh software de 200 Hz… aici mă refer la CMR. Dacă te interesează niște ochelari 3D buni atunci îți recomand Samsung SSG-5100GB/XC. Dar, dacă nu vrei să te uiți la filme 3D atunci nu ai nevoie de ei.

Televizorul
Televizorul

Specificațiile modelului acesta sunt foarte bune deoarece are un ecran mare de 152 centimetri, rezoluție 1920×1080 pixeli și multe lucruri integrate. Dacă generațiile anterioare nu aveau wi-fi (erau doar Wi-fi Ready), acesta are așa ceva integrat așa încât să puteți conecta televizorul la internet fără a folosi vreun cablu.
Pentru a conecta diverse aparate la el dispune de multiple porturi printre care se numără HDMI, USB etc. Evident că puteți să conectați aparatul la net și prin LAN, aceasta fiind recomandarea mea deoarece netul va merge mai bine.

Sunt unele avantaje în a achiziționa una televizor precum acesta, mai exact softul (de la Samsung e cel mai avansat, urmat de cel LG cu webOS), imaginea calitativă și sunetul exemplar. Normal că și prezența tunerului digital DVB C e un lucru bun deoarece facilitează vizionarea posturilor TV la calitate HD. (Tunerul DVB T e inutil la noi în România deoarece nu avem televiziune terestră.)
Singurul dezavantaj, în opinia mea, e că CMR-ul nu-i mai mare.

De final pot spune despre acest televizor UE60H6200 că e unul foarte bun prin prisma faptului că are o imagine de calitate și că vine doar cu dotări utile (nu are 4K ori alte chestii care au utilitate zero).
Am pus alături un clip cu televizorul pentru a vă face o părere despre cum arată. Puteți vedea că seria h6200 (o serie din 2014) e una cu aspect premium care va place oricui.

Te-ar mai putea interesa