Samsung 60F6300, Smart TV de 152 cm

Samsung 60F6300 e un televizor LED interesant deoarece are o diagonală mare, un design foarte reușit, funcții speciale destul de util, vizionare filme de pe stick etc. Deci oferă multe chestii interesante dar și utile pentru cei care preferă să fie în pas cu moda sau ultimele tendințe. Chiar dacă nu are cele mai bune caracteristici tehnice de pe piață, consider că sunt satisfăcătoare chiar și pentru cei mai pretențioși. Chiar și un CMR de 100 Hz era bun, dar cu 200 Hz imaginea e și mai clară atunci când se schimbă brusc. Poate fi găsit și sub numele de UE60F6300, deci acela nu oferă nimic în plus. Are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Arată identic cu alte serii despre care am mai scris, iar acel suport seamănă cu cel de pe modele anului trecut. Suportul are o formă reușită din punctul meu de vedere, iar dacă nu sunteți de acord cu mine puteți lua un kit de montare pentru perete.

Așa arată din față
Așa arată din față

Specificații tehnice

Tehnologia  de iluminare LED oferă multe avantaje față de modelele LCD, iar un rol și mai important îl joacă tehnologiile de imagine. Nu le voi enumera dar nici pe cele audio, dar voi menționa că sistemul audio e foarte bun deoarece dă un plus de claritate și putere sunetului – Down Firing + Full Range. Caracteristicile de imagine sunt bune: CMR 200 Hz, diagonală de 152 cm, rezoluție FullHD, unghiuri de vizibilitate bune, aspect wide etc.

Tunerul TV digital recepționează posturi TV HD și deci e vorba de unul perfroamnt. Ca oricare alt televizor și acesta are un player integrat pentru redarea de filme ori fișiere media. Fiind un Smart TV, funcționalitatea lui crește în special că oferă aplicații, browser web și acces la internet prin mufă LAN/wireless.

Porturile sunt multe și diversificate dar nu le voi mai prezenta. Majoritatea caracteristicilor speciale se datorează faptului că e Smart TV și sunt destuld e folositoare.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: tehnologiile de interacțiune, toate acele caracteristici speciale oferite de această serie, calitatea sunetului și imaginii etc.

Minusuri: destul de scump.

Concluzie

Acest Samsung 60F6300 . Dacă căutați ceva mai ieftin, vă recomand una din seriile prezentate în clipul de jos deoarece sunt mai ieftine. E oarecum normal că valoarea seriei sugerează performanțele ei și cam cât de scumpă ar fi. Dar și diagonala e evidentă ca la oricare alt televizor. Puteți Observa ușor care sunt noile televizoare ale acestui an deoarece au F în cod, față de ES.

Lasă un comentariu