Samsung 60F6100, televizor Smart de 152cm

Seria F de televizoare Samsung a fost lansată de curând, iar Samsung 60F6100 reprezintă vârful de lance. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » și se recomandă prin ecranul mare de 152 centimetri, suportul 3D, software-ul inteligent, multitudinea de porturi și facilități oferite.
E televizorul perfect pentru un mini cinema acasă și vă va furniza cea mai clară imagine posibilă. Normal că aveți nevoie și de un sistem audio bun cum ar fi Samsung HT-E4500, așa încât să vă bucurați de filme.

Aspect

Se poate vedea foarte bine că arată mai mult decât bine, iar ecranul e unul foarte mare. Din această cauză e neaparat să-l montați pe un suport TV de genul Samsung WMN2000CX/XC, dar știți cum e… dacă vă palce să-l țineți pe o masă atunci nimeni nu vă obligă să-l puneți pe perete.

Așa arată această serie
Așa arată această serie

Caracteristici tehnice

Televizorul UE60F6100 e unul nou care nu are doar oferă o imagine foarte calitativă, dar și un sunet exemplar datorită suportului dts. Calitatea imaginii e datorată faptului că are tunere digitale, iar rezoluția nativă e de 1920×1080 pixeli… adică o să vedeți filme Blu-ray fără pierdere de detalii. Vine și cu diferite moduri de funcționare cum ar fi modul joc și modul film așa încât experiența să fie îmbunătățită.

Păreri pro şi contra

Pro: imaginea e de cea mai bună calitate; are suport 3D, iar CMR-ul de 200 Hz o să vă ajute să vedeți filmele fără sacadări, adică foarte realistice; vine cu conversie 2D în 3D așa încât să vedeți filme normale la calitate 3D; playerul integrat e unul foarte capabil având caracteristica ConnectShare Movie și suport DTS.
Contra: prețul e cam mare, dar incorporează multe lucruri utile care nu le găsești la alte modele.

Concluzie

Recunosc că are un preț cam mare, dar e un televizor de top de la un brand de top și nu vei da greși dacă îl alegi. E numai bun pentru acasă ori pentru un restaurant deoarece la restaurante ai nevoie în general de un televizor mare. Utilizarea sa nu e de loc complicată deoarece telecomanda e un simplă, iar meniurile sunt și ele la fel de simple.

Te-ar mai putea interesa