Samsung 60ES6100

Televizorul LED 3D Samsung 60ES6100 e un Smart TV foarte bun și funcțional de la un producător cu o experiență îndelungată pe acest segment de electronice. Nu e un model oarecare ci unul cu diagonală mare, de aceea și preț mai piperat. Vi-l recomand deoarece e la promoție (are o reducere semnificativă). vine cu caracteristici destul de bune având în vedere că face parte din seria ES6100. Însă, cele mai bune serii sunt ES7000 și ES8000 care vin în diferite dimensiuni și prețuri. Mai există și seria ES9000, dar din câte am văzut e doar un model care e foarte scump. UE60ES6100 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din față
Din lateral

Specificaţii tehnice

Ecranul LED de 152 cm oferă o imagine foarte realistă în special că prezintă caracteristici ca: conversie 2D-3D, rezoluție 1080p și contrast dinamic mare. Tehnologie joacă un rol important pentru un Smart TV cu o diagonală așa de mare: CMR 200, 3D HyperReal Engine și Wide Color Enhancer Plus. mai sunt și altele dar pe acestea le-am considerat cele mai importante.

Sonorizare bună se datorează unor dotări ca : DTS 2.0, SRS TheaterSound HD, Dolby Digital Plus și Digital Pulse. Bineînțeles și difuzoarele incorporate joacă un rol important în special că sunt de 10W fiecare. Nu cred că ar avea rost să vă luați sistem 2.1 deoarece sunetul e destul de puternic, doar doar un degrabă 5.1 (în cazul filmelor).

Puteți viziona filmele preferate chiar și de pe o memorie USB iar de conversia sa se ocupă televizorul. Deci nu mai e nevoie de un DVD sau Blu-ray player cu 3D. Caracteristicile speciale sunt destul de multe de aceea voi enumera doar câteva dintre ele: senzor eco, AllShare, browser web, smartphone-ul poate fi folosit ca și telecomandă, Skype, Smart Hub etc.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: ochelari 3D incluși, o mulțime de aplicații, browser web, player multimedia destul de funcțional, Skype, WLAN și are cele mai uzuale porturi (HDMI, USB, LAN).

Minusuri: nu e chiar accesibil.

Concluzie

Acest Samsung 60ES6100 e o recomandare pentru cei care au un buget generos și nu vor un televizor oarecare ci unul de ultimă generație care să aibă un raport funcționalitate/preț foarte bun. Jos am pus o prezentare a acestei serii și veți observa că arată destul de bine. Recomandarea mea ar fi să-l montați pe un perete deoarece e mare și s-ar putea ca măsuța să fie prea mică pentru el.

Te-ar mai putea interesa