Samsung 60EH6000

Televizorul LED Samsung 60EH6000 e unul de dimensiuni mari dar nu e vorba de un Smart TV sau unul cu tehnologie 3D. Se adresează celor care vor o imagine generoasă în același buget și nu funcționalitate și prea multe tehnologii. Trebuie să știți că astfel de televizoare nu se mai prea fabrică deoarece Smart TVurile sunt din ce în ce mai populare iar tehnologie 3D tinde spre a fi o dotare standard. Design e pur și simplu foarte reușit: margini foarte înguste, logo mic și din lateral se observă cât de subțire e. UE 60EH6000 are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Așa arată
Telecomanda

Specificații tehnice

Tehnologia de iluminare LED împreună cu refreshul de 200Hz oferă imagini clare, neblurate și pline de detalii. Ca să vă faceți o idee, cei 60 de inci reprezintă vreo 152 cm, e o diagonală mai mult decât suficientă pentru o sufragerie. Pe partea de sunet are două difuzoare de 10W, DTS 2.0 și SRS TheaterSound HD. De ci nu mai aveți nevoie de un sistem audio 5.1 deoarece acest televizor reprezintă o soluție all-in-one. Poate recepționa posturi TV în format HD datorită tunerului TV performant.

Pe partea de conectivitate nu duce lipsă de nimic: LAN, USB 2.0 (player multimedia), două HDMIuri, slot CI+, mufă audio dar și altele. Bineînțeles acel port USB poate fi folosit ca player deoarece vine cu funcție Connect Share Movie. Aveți nevoie de un stick rapid și de filmul preferat care poate fi și Blu-Ray. Alături de acest Samsung 60EH6000 vă recomand un stick de 16GB USB 3.0, în caz că aveți un astfel de port la PC sau laptop.

Consumul de energie e de maxim 92W și se ține cont de setările făcute. Nu are multe caracteristici speciale că doar nu e un televizor prea complicat, dar are: teletext, ceas, cronometru, EPG și AllShare. Acestea se găsesc cam la oricare alt televizor de la acest producător. Din păcate, nu sunt multe alternative cu aceeași diagonală în același buget.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: consum redus de energie pentru un televizor care e aproape cât 4 modele de 80 cm, redare filme de pe stick sau HDD, DTS 2.0, imagine clară și sunet cu efect surround.

Minusuri: putea fi mai ieftin.

Concluzie

Acest Samsung 60EH6000 e ideal pentru vizionat filme și pentru a-l conecta la o consolă deoarece imaginea e perfectă, sonorizarea e excelentă iar diagonala… foarte mare. Vă recomand să-l montați pe un perete deoarece arată mai bine și puteți să-l ajustați mai ușor în funcție de poziția dumneavoastră din cameră.

Un comentariu la „Samsung 60EH6000”

  1. „Trebuie sa stim ca astfel de televizoare nu se mai fabrica” De ce trebuie sa stim asta? E un model din 2012 si se mai fabrica…
    „Din lateral se observa cat de subtire e” E printre cele mai groase televizoare existente acum, se vede ca nu l-ai vazut si nu ai citit nimic despre el. Are aproape 10 cm grosime, dublu fata de o plasma si triplu fata de un LED edge-lit.
    „LAN” Nu, nu are nici LAN, nici WLAN.

    Cea mai importanta calitate a televizorului e omisa in articol, si anume aceea ca e BACK-LIT, motiv pentru care e si asa de gros.

Lasă un comentariu