Samsung 60E6500

Dacă vrei să vezi filme și meciuri la detalii maxime atunci ai nevoie de o plasmă. Să nu mai spun că pe o plasmă te poți juca jocuri de pe PS3 la o calitate superioară oricărui televizor LED. Recomandarea mea ar fi un televizor cu plasmă 3D Samsung 60E6500, însă are un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e accesibil oricui. Dar, bine că există posibilitatea achiziționării lui prin intermediul ratelor. Cred că vă puteți realiza un mini cinema cu acest televizor, iar dacă aveți o terasă atunci cred că vă poate ajuta să atrageți clienți și să faceți mai mulți bani cu localul dumneavoastră.

Poze

Se poate vedea că acest gadget PS60E650 (eu zic că e gadget deoarece are incorporate o mulțime de funcții) arată destul de bine și pentru a vă face o impresie despre meniurile sale vă invit să urmăriți clipul de la final. Adevărul e că meniurile depinde de firmware, adică de soft, cât și de țara de unde e cumpărat.

Televizorul

Specificaţii tehnice

Samsung PS 60E6500 e un televizor nou cu o diagonală de 60 inci care înseamnă 152 centimetri și vine cu multe funcționalități cum ar fi cea de TV 3D și Smart TV. Poate fi conectat la ‘net cu sau fără fir, iar adaptorul wireless e integrat așa încât plasma e una cu suport Wi-Fi Direct. Pe partea de tunere stă extrem de bine deoarece are are tuner DVB C, DVB T și DVB S2.

Păreri pro şi contra

Pro: vine de la un brand foarte renumit; playerul integrat e de nota 10 deoarece poate reda cale mai cunoscute formate audio și video fără probleme; vine cu suport pentru filmele 3D și astfel o să puteți savura filme Blu ray la cea mai bună calitate.
Contra: consumă cam mult curent, adică undeva la 300W, dar acest lucru e unul caracteristic plasmelor și calitatea imaginii vine la un preț… nu prea mare – consum de curent superior.

Concluzie

Samsung 60E6500 e un televizor foarte bun pentru persoanele care vor un TV extrem de bun sau premium. Vine cu foarte multe dotări, porturi și caracteristici de nota 10. Are suport pentru Skype, dar și pentru aplicații inteligente așa încât să-i puteți extinde funcționalitatea. pentru a vă face o părere despre cum arată și ce poate vă invit să urmăriți clipul de alături.
D

Te-ar mai putea interesa