Samsung 60E530

Samsung 60E530 vine ca o alternativă la PS51E490B1WXBT, dar și la PS43E490. Nu costă deloc mult având în vedere că ecranul său are rezoluție 1920 pe 1080 pixeli, însă nu are facilitate de Smart TV… dar cred că putem trece peste această facilitate. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » și se poate spune că raportul dintre calitate și preț e unul excepțional.

Poze

Din imaginile d alături vă puteți forma o opinie aproximativă despre cum arată acest PS60E530. Se vede că e destul de asemănător cu alte plasme de la Samsung… de exemplu se aseamănă destul de mult cu PS51E490, dar are un preț ceva mai mare datorită faptului că are o diagonală superioară. Trebuie să știți că televizorul arată aproximativ așa deoarece în imaginea de alături e un model cu ecran mai mic.

Televizorul
Telecomanda

Specificaţii tehnice

60E530 are un ecran mare de un metru jumătate și de aceea cred că o să-l puteți folosi cu succes la realizarea unui mini cinema sau de ce nu să-l puneți într-un local pentru a atrage mai mulți clienți. Vine și cu player integrat care o să vă ajute să vedeți diferite fișiere de pe memorii USB ori harduri externe, iar acest lucru trebuie mulțumit în principal funcției Connect Share.

Păreri pro şi contra

Pro: ecranul oferă o experiență foarte bună și realistă atunci când urmăriți un film ori jucați ceva; brandul e unul de top și achiziționând ceva de la Samsung nu o să dai greși; vine cu port HDMI care o să vă ajute la vizionarea conținutul unei camere video ori pentru vizionarea unui clip de pe un laptop; fiind o plasmă premium are și funcția PIP, adică imagine în imagine.
Contra: prețul e cam mare, la fel ca și greutatea de peste 30 de kilograme.

Concluzie

PS60E530A3WXBT arată decent, iar filmele se vor vedea foarte bine indiferent că e vorba despre filme HD ori filme Full HD. Din clipul de alături o să vă puteți face o opinie despre cum arată cu aproximație. Eu zic că e un preview foarte reușit, iar despre utilizarea aparatului trebuie știut că nu e deloc complicată deoarece vine cu manual de utilizare, iar meniurile sunt realizate foarte intuitiv.

Te-ar mai putea interesa