Samsung 60D6500

Televizorul LED 3D Samsung 60D6500 ar fi ideal pentru o terasă, local ori pentru un cinema personal. Are tot ce ţi-ai dori de la un televizor nou – de la 3D, Smart Hub şi până la tehnologie dts pentru sunet de cea mai bună calitate. Din păcate (singurul) costă cam mult, Samsung 60D6500 având un preţ bun Vezi prețul special de azi →, dar e extrem de bun şi fiabil, iar garanţia poate fi extinsă pentru până la patru ani pentru o sumă modică de circa 1319 lei. Însă dacă eşti de părere că nu vrei o diagonală de 60 inci (152 centimetri) atunci poţi opta pentru două modele similare ca dotări, dar mai ieftine datorită unei diagonala mai mici – 55D6500 şi 46D6500.

Poze

Cutia TV-ului
Pe perete

Specificaţii tehnice

60D6500 având o diagonală de peste un metru e ideal pentru un mic cinema şi filmele se vor vedea foarte bine deoarece TV-ul are rezoluţie favorabilă filmelor 1080p şi sunetul poate fi chiar dts 2 deoarece televizoarele Samsung suportă dts. Dacă vreţi să vă uitaţi la un film normal în format 3D atunci acest lucru e posibi datorită capabilităţii lui 60D6500 de a transforma filmele 2D în 3D.

Păreri pro şi contra

Pro: arată foarte bine, consumul de curent e foarte mic – 60W – în modul eco, sunetul şi imaginea sunt foarte bune, are tuner digital şi pentru satelit, playerul integrat e de tip Connect Share Movie care poate reda orice are conexiuni de reţea şi oferă multiple posibilităţi de a socializa ori de a naviga pe Internet. Contra: preţul e cam mare.

Concluzie

Întotdeauna mi-au plăcut produsele Samsung datorită designului unic şi tehnologiei care nu o găseşti la alte mărci, iar modelul 60D6500 e unul care respect filozofia Samsung oferind ceea ce alte produse de top de alte mărci nu pot oferi. Dacă e să-l comparăm cel mai tare TV de la LG atunci tot acesta ar ieşi învingător deoarece are dts care e o tehnologie specifică filmelor de o calitate superioară. Alături e un model similar pus pe perete şi nu e aşa de mare deoarece e unul cu o diagonală inferioară.

P.S.: În funcţie de magazin s-ar putea să vină sau nu cu ochelari 3D pentru a putea vedea filme în acest format. În general ochelarii trebuie cumpăraţi separat, dar în unele cazuri magazinele oferă una sau două perechi de ochelari drept cadou când e vorba de televizoare mai speciale.

Lasă un comentariu