Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung 55RU7302, TV curbat cu Tizen

Samsung 55RU7302 e un televizor modern cu ecran curbat, sistem de operare Tizen şi o multitudine de facilităţi utile. E o alternativă cu ecran de 138cm la 49RU7302 şi cred că datorită diagonalei va fi principala alegere. În ziua de azi televizoarele de 55 inci sunt foarte populare, costul lor fiind deloc mare.

Acest model are un preţ bun Vezi prețul special de azi, iar pe aceşti bani primim un aparat care oferă o imagine de calitate superioră pentru conţinut din orice sursă. Din imginea de alături puteţi vedea că are stativ clasic, iar dacă vreţi să-l puneţi pe perete atunci acest lucru e posibil prin intermediul Vesa 200×200. Tot din poză se poate vedea ecranul curbat care se va dovedi foarte util celora care vor să-şi fac un mini cinema acasă. Asta deoarece un ecran curbat are unghiuri de vizualizare mult mai bune decât unul plat.


Păreri pro şi contra

Un model precum Samsung 55RU7302 vă va oferi o imagine de foarte bună calitate prin faptul că are un panel de calitate superioară şi multiple tehnologii care îmbunătăţesc imaginea. În felul acesta veţi avea parte de o imagine superbă indiferent din ce sursă o urmăriţi (canal TV, Internet sau memorii externe).
Aparatul are multiple porturi precum 3 HDMI, 2 USB, wireless, LAN şi bluetooth. Cel din urmă va facilita conectarea fără fir a unui sistem audio ori a unui mouse.
Hardware-ul acestui aparat e unul de generaţie nouă. Mai exact vorbim despre procesor quad core care se va dovedi mai mult decât rapid în diverse sarcini.
Tunerul TV integrat e unul digital de tipul DVB C/T2. Acesta vă va oferi posibilitatea de a vedea posturi TV la calitate HD.
Din păcate acest TV nu are DTS. E un pic ciudat ca un televizor din 2019 să nu suporte aşa ceva, dar dacă îl veţi folosi pentru conţinut de pe streaming atunci acest lucru nu vă va afecta negativ.

Un televizor din seria RU (a anului 2019) e pentru persoanele care vor o imagine superbă pentru conţinut văzut din multiple surse.