Samsung 55Q8CN, televizor QLED curbat

Pentru cei interesați de un televizor cu diagonală mare și care să aibă imagine de calitate recomand modelul Samsung 55Q8CN. Acesta e unul al anului 2018 și are tehnologie Quantum Dot.
E un Smart TV cu Tizen, iar din această cauză avem un sistem de operare foarte stabil și meniuri fluente.

Televizorul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un dispozitiv de top din toate punctele de vedere. Din imaginea de alături puteți vedea cum arată acest model și că are un suport destul de aspectiv.

Avantaje

Are un hardware foarte bun cu procesor quad core, iar stream-ul va fi unul foarte bun. În trecut se foloseau procesoare dual core și din această cauză unele lucruri mergeau mai sacadat, dar nu mai este cazul.
Internetul va fi rapid deoarece are suport IPv6 pe LAN. IPv6 e o tehnologie nouă de atribuire a IP-urilor și de comunicare pe Internet.
Conexiuni care trebuie amintite sunt bluetooth, wireless, HDMI și USB. Pentru vizionarea posturilor TV la calitate HD acest aparat are twin tuner digital DVB T2/C/S2.
Puteți să-l montați pe perete deoarece are compatibilitate Vesa 200×200. Acest lucru se va dovedi foarte util pentru cei interesați să economisească spațiu.
Claritatea imaginii e dată de mai multe aspecte printre care tehnologia QLED, panelul de calitate, ecranul curbat și atele.
Se poate savura divertisment din diverse surse printre care Internet, cablu, memorii externe etc.

Dezavantaje

Consumul energetic e unul proporțional cu diagonala. Mai exact acest televizor are o putere consumată de 170W. Comparativ cu televizoarele acelea vechi nu e mult.

Concluzii

Samsung 55Q8CN e televizorul pentru cei interesați să vadă filme la calitate ok ori divertisment din orice sursă. Tehnologia Quantum dot e una de viitor, iar în anii ce urmează toate televizoarele vor avea așa ceva. Acest lucru nu se traduce neaparat prin ceva noi, ci prin imagini mai calitative și fiabilitate ridicată (un ecran quantum e mai durabil).

Te-ar mai putea interesa