Samsung 55Q8C, televizor QLED curbat

Televizorul Samsung 55Q8C e unul dintre cele mai noi gadgeturi de pe piață care pot fi puse în sufragerie. Din numele său reies: diagonala, seria dar și tipul de ecran – plat sau curbat. Arată superb în orice sufragerie și poate fi control cu ușurință cu acea telecomandă inclusă (puteți controla totul cu ajutorul ei). Designul ei e ca și al televizorului, adică e foarte simplu. Pentru a cumpăra un astfel de televizor e nevoie de un buget generos, dar puteți opta și pentru ratele fixe fără dobândă.

Sunt destul de multe televizoare de tip OLED, dar QLED sunt doar cele de la Samsung. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Seria Q8C

Sistemul audio de pe Q8 e mai puternic dar tehnologiile audio sunt cam aceleași. Tunerul TV e satisfăcător, pentru că și așa nu veți alege acest televizor ca să vă uitați la emisiuni TV și știri. Pe un așa televizor merită să redați doar conținut de calitate care poate fi de pe un laptop/stick sau cu Netflix.
Porturile acestui televizor sunt prezent pe acel receiver One Connect Box, iar de la televizor pornește un cablu optic transparent. Astfel televizorul poate fi pun perete fără ca acel cablu să iasă prea mult în evidență. Caracteristicile speciale ale acestui televizor sunt numeroase dar nu diferă de la un model la altul dacă e vorba tot de seria Q8. Nu văd de ce ați alege seria Q7 dacă nu vreți un ecran mai mare și difuzoare sunt de 40 W la acelea. Dacă vreți ceva mai mare atunci ar fi bun modelul de 65 de inci.

Păreri pro și contra

Calitatea audio e superioară cu difuzoarele de 2*30W, oferă o imagine naturală, interfața e destul de prietenoasă, conectivitatea e foarte bună și chiar nu mai sunt necesare periferice suplimentare. Pachetul televizorului e generos și se vede din prezentarea de la final.

Samsung 55Q8C nu se adresează oricui deoarece are un preț piperat, însă e vorba de un model de ultimă generație. Am pus poza de sus dacă vreți să vedeți această serie, iar clipul de jos mi se pare destul de detaliat deoarece e o despachetare a variantei mai mari.

Te-ar mai putea interesa