Samsung 55Q7C, model QLED de 138cm

Samsung 55Q7C e pentru persoanele care sunt interesate de un televizor care să arate bine, să afișeze o imagine de calitate superioară și să fie la un cost de achiziție nu prea mare.
Cireașa de pe tort la acest model o reprezintă ecranul curbat. Acest lucru face ca unghiurile de vizibilitate să fie și mai bune.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care are o multitudine de tehnologii utile. În imagine se poate vedea televizorul, dar trebuie știut că deoarece ecranul e foarte subțire în pachet e și o cutie numită One Connect la care sunt toate porturile. Telecomanda e una argintie, dar în mare arată precum cea de la seria MU.


Avantaje

Televizorul de față vine cu un ecran foarte clar, iar claritatea e dată de mai multe lucruri printre care se numără rezoluția 4k, diagonala de 138 centimetri și tehnologia QLED.
Cutia One Connect are mai multe porturi, cele mai importante fiind 4xHDMI, 3xUSB, LAN și wireless. Tunerul digital al acestui aparat e unul twin triple DVB C/T2/S2.
Pentru a elibera din spațiul ocupat se poate monta pe un suport compatibil Vesa 400×400.
Hardware-ul acestui aparat e mult mai capabil decât cel al altor televizoare deoarece are procesor quad core.
Pentru ca dvs. să aveți cea mai bună imagine acest televizor nu are doar un panel de calitate, ci și tehnologii care îmbunătățesc imaginea, iar printre acestea se numără HDR, însă și conținutul trebuie să fie filmat cu o cameră HDR.

Dezavantaje

Consumul de curent e mai mare deoarece are o diagonală superioară, însă 190W nu mi se pare că e prea mult.

Concluzie

Dacă vă doriți cel mai bun televizor de la Samsung atunci Samsung 55Q7C ar fi o direcție bună. Imaginea e cea mai bună de pe piață, iar cu un astfel de televizor puteți vedea conținut din orice sursă. Acest lucru e datorat faptului că vine cu multiple porturi (inclusiv cele de rețea) și că are un soft deosebit de avansat.

Te-ar mai putea interesa