Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung 55Q6FN, televizor QLED de 138 cm

Televizorul Smart numit Samsung 55Q6FN face parte din cea mai accesibilă serie cu panou QLED. Această tehnologie dorește să fie o alternativă la OLED, doar că mai e de lucru la acest aspect. Cred că viitorul aparține LED-urilor pentru că procesul de fabricație nu e atât de costisitor și calitatea imaginii e îmbunătățită cu fiecare generație. Cică panourile micro LED oferă avantajele  OLED-urilor, însă nu sunt foarte multe astfel de televizoare pentru a ne face o idee. Oricum, puteți alege cu încredere tehnologia QLED care chiar impresionează la multe capitole și nu e scumpă.

Designul e premium chiar și pe seriile mai accesibile și chiar nu e nevoie de mai mult. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Sistemul audio de pe acesta e unul de 40W și aveți chiar și efect bass oferit de wooferul integrat. Poate că nici nu veți mai simți nevoia conectării unui sistem audio suplimentar și are importanță mărimea camerei în această situație. Nu prea ai ce să-i reproșezi în acest preț și nu se compară cu oricare alt LED. Indiferent de diagonală, imaginea e la fel de calitativă și pentru cei pretențioși, puteți alege serii ceva mai avansate sau chiar cu imagine curbată. Dezavantajul la modelele curbate e acela că trebuie să rămâneți în câmpul vizual, adică trebuie să stați aproape de el.

Păreri pro și contra

Prezintă o mulțime de caracteristici speciale care le știți și de la restul modelelor din serie, iar unele dintre ele au legătură cu panoul de care vă ziceam mai sus – QLED. Aveți destul de multe motive pentru a-l alege: procesor Quad Core, culori bogate, contrast impresionant, durată de viață ridicată, ideal pentru a fi folosit ca monitor, cable management bun, difuzoare puternice și clare, software avansat cu interfață prietenoasă, conexiune bluetooth (pentru soundbar wireless sau alte periferice fără fir).

Samsung 55Q6FN e unul dintre numeroasele modele oferite de acest brand doar că acesta are un ecran ceva mai potrivit pentru o sufragerie sau dormitor modest. Diagonala se alege în funcție de distanța de la care vizionați filmul sau emisiunea favorită, deci se poate spune că și în funcție de mărimea camerei.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu