Samsung 55NU7402, model 4K cu Tizen OS

În cazul în care vă doriţi un televizor mare de 55 inci (138 centimetri) acest model Samsung 55NU7402 ar fi recomandarea mea. Chiar dacă e un model al anului 2018 are un soft şi hardware bine pus la punct. Pe partea hardware are procesor quad core despre care putem spune că va face ca totul să fie fluent.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care se evidenţiază prin multiple facilităţi utile care fac ca imaginea să aibă o calitate superioară. Printre acestea aş menţiona rezoluţia 4K şi tehnologia HDR.
Din imaginea de alături puteţi vedea că acest televizor e unul cu ramă subţire, iar stativul e unul care arată bine. Puteţi scăpa de acesta prin montarea TV-ului pe un suport compatibil Vesa 200×200.


Păreri pro şi contra

Televizorul Samsung 55NU7402 are o diagonală a ecranului de 138 centimetri care reprezintă o transformare aproximativă din inci în centimetri. Avantajul unui astfel de ecran ar fi faptul că o să puteţi vedea imaginea clară de la distanţă şi că rezoluţia 4K e una optimă.
La capitolul conectivitate nu stă deloc prost întrucât are 3 HDMI, USB, bluetooth şi wi-fi.
În cazul în care doriţi să vă uitaţi la posturi TV calitate digitală aveţi la dispoziţie tunerul digital DVB-C/S2/T2 care e unul foarte bun. Calitatea digitală presupune rezoluţie 720p, adică HD.
Având un consum energetic de 150 W putem spune că are clasa A de eficeinţă energetică.

Modelul de faţă e unul avansat din punct de vedere tehnologic şi e pentru persoanele interesate de ceva aspectiv, funcţional şi care să poată fi utilizat pentru divertisment din multiple surse.
Per ansamblu e un televizor bun, la capitolul sunet putând să stea mai bine, dar nu putem avea pretenţii de la un astfel de aparat. E vorba despre sunet 2.0 (stereo) şi recomand conectarea unui sistem 2.1 sau mai bun.
Televizoarele Samsung sunt unele cu o fiabilitate foarte bună şi din cauza aceasta sunt cele mai populare şi avansate tehnologic.
Dacă vă doriţi un model mai mic atunci din aceeaşi serie e şi acesta.

Te-ar mai putea interesa