Samsung 55NU7302, televizor curbat de 138 cm cu HDR 4K

Din câte observ doar Samsung oferă televizoare curbate și nu e la prima generație, deci s-ar putea să le mai vedem și anul viitor însă cu caracteristici îmbunătățite. Samsung 55NU7302 e o variantă foarte bună și diagonala are mare importanță în acest sens pentru că trebuie să stați în câmpul vizual al televizorului. Cu cât e mai mare cu atât puteți sta mai depărat de el, iar în caz contrar, vă veți uita ca la oricare alt televizor plat. Un ecran curbat oferă o panoramică și distanța de vizionarea va fi uniformă și cică gradul de oboseală al ochilor va fi mai mic.

Acesta arată bine în realitate și poate că din poze nu se vede mare lucru, dar prea multe nu aveți ce să vedeți că doar are o ramă subțire și două picioare subțiri pentru masă sau comodă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Noile televizoare pot fi ideale pentru gaming și aici mă refer la faptul că pot fi conectate la console. Astfel, puteți să jucați direct de pe fotoliu sau canapea, nici nu mai e nevoie de un monitor. Calitatea audio mi se pare decentă și nu cred că ar trebui să alegeți un sistem audio.

Păreri pro și contra

O imagine cu rezoluție atât de mare e una realistă pentru că se văd absolut toate detaliile, iar tehnologii de imagine sunt și ele foarte importante: HDR 4K, PurColour, UHD Dimming, Auto Depth Enhancer. Televizorul mărește detaliile cu UHD Engine pentru ca rezoluția să fie cât mai apropiată de cea a televizorului. În funcție de brand sau serie, această tehnologie poate să aibă alte denumiri, însă și o consider obligatorie pentru că majoritatea conținutului e HD. Chiar dacă e curbat, poate fi montat cu ușurință pe perete și e nevoie doar de un suport compatibil.

Singurul minus al acestui Samsung 55NU7302 e lipsa conexiunii bluetooth, deci nu se poate folosi telecomanda smart specială care o vedem la serii mai avansate. Oricum, poate veți alege să instalați aplicați SmartThings pe telefon pentru a-l folosi ca telecomandă și se poate controla televizorul de la o distanță mai mare.

Te-ar mai putea interesa