Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung 55NU7102, televizor Smart cu Digital Clean View

Samsung 55NU7102 ca multe alte modele de la acest brand prezintă Digital Clean View. Această tehnologie elimină noise-ul (zgomotul digital) nedorit din imagine pentru o claritatea superioară. Nu e o tehnologie foarte nouă dar e importantă ca multe altele că doar avem un model Smart cu sistem de operare Tizen OS și imagine 4K. Acest software e dezvoltat de acest brand, motiv pentru care alte branduri oferă un software diferit, însă competitiv. Nu alegeți pe cele care nu au un software suficient de avansat, pentru că nu veți beneficia de multe funcții și un magazin cu multe aplicații.

Arată foarte bine pe o comodă și picioarele sunt foarte subțiri, mai că nici nu iasă în evidență. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Chiar și sistemul audio e foarte important pentru o experiență cinematografică cât mai bună. Eu consider că nu are nevoie de ceva mai mult în acest preț că doar are o ieșire de 20 W. Mulți preferă un soundbar indiferent cât de puternic e sistemul audio al televizorului și arată ceva mai bine.

Consider că că variantele mai mari din seria ar trebuie să aibă un sunet ceva mai puternic pentru că vor fi instalate în camere mari.

Păreri pro și contra

Consider că e un televizor 4K ieftin cu o diagonală mare, rezoluție potrivită, tehnologie HDR 4K pentru culori mai apropiate de cele naturale (scene colorate, luminoase, detaliate, nuanțe de negru mai accentuate), PurColour, UHD Dimming, design destul de subțire pentru un LED. Perifericele și diversele gadgeturi pot fi conectate ușor la acesta și poate că veți renunța la monitor pentru un ecran ceva mai avansat. Navigarea pe internet e puțin mai diferită decât pe o tabletă și aveți un browser destul de bun.

Samsung 55NU7102 are un singur minus și mulți utilizatori l-au observat dar nu e un motiv pentru a-l evita. E vorba de conexiunea bluetooth care ar fi permis folosirea telecomenzii speciale pentru interfața Tizen. Aceasta ar fi ușurat mai mult navigarea prin meniuri, însă poate nu vă plac două telecomenzi și alegeți să puneți aplicația SmartThing,telefonul devenind o telecomandă cu rază de acțiune mai mare.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • sorin

    Este un televozor mediu cu o imagine de nota 7

Lasă un comentariu