Samsung 55MU9002, televizor curbat cu UHD Remastering Engine

Televizorul Curbat Samsung 55MU9002 are imagine UHD, diagonală de 138 cm, software Tizen și multe alte caracteristici speciale. O tehnologie care e foarte utilă e UHD Remastering Engine deoarece îmbunătățește calitatea conținutului HD și FullHD, adică e un fel de Resolution Upscaler. Bineînțeles, mai sunt și alte tehnologii care sunt foarte importante dar cred că le știți de la alte serii apropiate. Designul e unul elegant datorită rameri subțiri și stativul pentru masă e pe argintiu. Chiar dacă e curbat, poate fi pus pe preete ca oricare alt televizor (VESA 400×400).

Sunt câteva serii curbate însă nu toate oferă aceeași calitate video. Pot spune că această serie LED e cea mai performantă de la ora actuală. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Televizorul arată ceva mai bine decât în imaginile de prezentare și diagonala poate diferi în funcție de bugetul alocat. Cea mai accesibilă variantă e cea de 49 de inci, dar eu nu aș alege un televizor curbat sub 55 de inci deoarece trebuie să stai destul de aproape. Câmpul de vizibilitate la televizoarele curbate e limitate de diagonala sa (cu cât e mai mare, cu atât e mai bine).

Atunci când căutați un televizor de ultimă generație, e foarte important ca să aibă 4K HDR, un sistem audio conform diagonalei și software avansat. Nu toate modelele au inclus suportul special pentru perete, dar poate veți prinde o promoție.

Păreri pro și contra

Calitatea video e una satisfăcătoare și nu am ce să-i reproșez cu un PQI de 2700 (indicator de calitate a imaginii). Merită să vă luați un televizor 3K cu design curbat în special că au prețuri destul de atractive spre sfârșit de an. Brand e important atunci când faceți o achiziție mai costisitoare, dar cred că știți asta deja asta, de aceea v-ați gândit să optați pentru Samsung. Veți putea naviga pe web, reda orice conținut media și chiar și să-l conectați la o consolă de jocuri.

Samsung 55MU9002 face parte din noua generație, motiv pentru care are dispozitivul One Connect Mini care reduce numărul de cabluri și are o telecomandă interesantă pentru partea Smart (controlul vocal e foarte util).

Lasă un comentariu