Samsung 55MU9002, televizor curbat cu UHD Remastering Engine

Televizorul Curbat Samsung 55MU9002 are imagine UHD, diagonală de 138 cm, software Tizen și multe alte caracteristici speciale. O tehnologie care e foarte utilă e UHD Remastering Engine deoarece îmbunătățește calitatea conținutului HD și FullHD, adică e un fel de Resolution Upscaler. Bineînțeles, mai sunt și alte tehnologii care sunt foarte importante dar cred că le știți de la alte serii apropiate. Designul e unul elegant datorită rameri subțiri și stativul pentru masă e pe argintiu. Chiar dacă e curbat, poate fi pus pe preete ca oricare alt televizor (VESA 400×400).

Sunt câteva serii curbate însă nu toate oferă aceeași calitate video. Pot spune că această serie LED e cea mai performantă de la ora actuală. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Televizorul arată ceva mai bine decât în imaginile de prezentare și diagonala poate diferi în funcție de bugetul alocat. Cea mai accesibilă variantă e cea de 49 de inci, dar eu nu aș alege un televizor curbat sub 55 de inci deoarece trebuie să stai destul de aproape. Câmpul de vizibilitate la televizoarele curbate e limitate de diagonala sa (cu cât e mai mare, cu atât e mai bine).

Atunci când căutați un televizor de ultimă generație, e foarte important ca să aibă 4K HDR, un sistem audio conform diagonalei și software avansat. Nu toate modelele au inclus suportul special pentru perete, dar poate veți prinde o promoție.

Păreri pro și contra

Calitatea video e una satisfăcătoare și nu am ce să-i reproșez cu un PQI de 2700 (indicator de calitate a imaginii). Merită să vă luați un televizor 3K cu design curbat în special că au prețuri destul de atractive spre sfârșit de an. Brand e important atunci când faceți o achiziție mai costisitoare, dar cred că știți asta deja asta, de aceea v-ați gândit să optați pentru Samsung. Veți putea naviga pe web, reda orice conținut media și chiar și să-l conectați la o consolă de jocuri.

Samsung 55MU9002 face parte din noua generație, motiv pentru care are dispozitivul One Connect Mini care reduce numărul de cabluri și are o telecomandă interesantă pentru partea Smart (controlul vocal e foarte util).

Te-ar mai putea interesa