Samsung 55MU8002, televizor cu sistem audio 40W

Televizorul Smart Samsung 55MU8002 e unul dintre modelele premium pe care veți găsi un sistem audio de 40W, HDR 4K, SUHD Remastering Engine (4K Upscaler), Precision Black, Ultra Black, Active Crystal Color și multe altele. Sunt tehnologii care îmbunătățesc mai mult sau mai puțin calitatea imaginii, dar tendința e ca televizoarele LED să înlocuiască treptat pe cele QLED. Costul de producție e destul de mare la televizoarele cu OLED sau QLED, deci aș putea spune că viitorul aparține panourilor LED. Chiar și designul e unul tot mai slim deoarece a fost introdus un dispozitiv special numit One Connect Mini.

Arată mult mai bine decât televizoarele din seriile accesibile, pentru a vă ajuta să le deosebiți mai ușor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acesta poate fi folosit ca monitor pentru o consolă sau un media player extern, însă nu văd rostul unui media player cât timp are un player multimedia integrat și software Smart. Televizoarele Smart 4K vin cu destul de multe chiar dacă sunt subțiri și puteți viziona filmele preferate de pe Netflix sau poate vă place să ascultați muzică de pe Youtube. Chiar dacă nu toate clipurile sunt 4K, viitoarele clipuri vor fi la o astfel de rezoluție deoarece tot mai multe dispozitive pot înregistra la o calitate.

Păreri pro și contra

Seriile mai accesibile nu au tehnologia SUHD Remastering Engine care îmbunătățesc rezoluția conținutului HD sau FHD. Sunt integrate tehnologii care îmbunătățesc scenele întunecate și nu numai (negrul e mai natural). Pe acesta veți găsi cea mai recentă versiune de Tizen care arată bine și oferă anumite caracteristici speciale. Dispozitivul One Connect Mini reduce numărul de cabluri care pornesc de la TV pentru a putea monta televizorul pe perete fără ca să atârne prea multe cabluri.

Ca și dotări, televizorul stă foarte bine – tuner TV bun, tehnologii wireless, conectori numeroși și diversificați.

Samsung 55MU8002 face parte din segmentul superior și cred că ați observat și voi din numele său. Prețurile sunt justificate de cele mai multe ori, doar că ele mai scad pe parcurs. Poate prindeți o promoție și economisiți niște bani, dacă aveți un buget limită.

Te-ar mai putea interesa