Samsung 55MU7002, televizor Smart 4K cu HDR 1000 nits

Aceste televizor Smart Samsung 55MU7002 face parte dintr-o serie deosebită, motiv pentru care e și ceva mai scumpă decât restul. Având în vedere că a fost lansat în 2017, are tehnologie HDR 1000 adică luminozitatea maximă e una ceva mai mare și imaginea e mai naturală. Alături de aceasta mai sunt prezente și alte tehnologii care îmbunătățesc experiența cinematografică. Poate că nici nu mai e nevoie de un QLED de la acest brand, dar depinde și cât de pretențioși sunteți. Îmi plac televizoarele cu finisaj argintiu deoarece am văzut prea multe televizoare pe negru complet.

Acesta e doar varianta de 138 cm, dar sunt oferite și variante mult mai mari care au un preț corespunzător. Pe un ecrna mai generos se văd mai bine detaliile. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Samsung 55MU7002

Televizorul se poate conecta ulterior un sistem audio wireless dacă nu sunteți mulțumiți de difuzoarele incorporate, dar eu le consider destul de performante – două de 20 W.

Pe partea de imagine impresionează chiar dacă nu e vorba de un ecran curbat, ci e un ecran plat de 55 inci. Sunt o mulțime de dotări și poate că le-ați observat și voi. E suficient să vă uitați la indicatorul de calitate a imaginii PQI, iar la acesta are o valoare de 2300 (e un fel de rating oferit de producător).

Păreri pro și contra

Toate acele tehnologii sunt plusuri oferite de această serie – HDR 1000 (luminozitate superioară), Dynamic Crystal Color (culori mai vii), Motion Rate 240 (refresh foarte bun), Precision Black (negru mai profund), One Connect Mini (cabluri mai bine organizate) și multe altele. Veți observa o mulțime de caracteristici speciale care țin de partea software, că doar are cea mai nouă versiune de Tizen (sistem de operare dezvoltat de Samsung).

Cred că doar Samsung 55MU7002 s-ar potrivi în sufrageria voastră, chiar și dacă alegeți să-l montați pe perete. Dacă dețineți o consolă de jocuri 4K, e nevoie și de un televizor pe măsură. Mai bine investiți într-un televizor 4K decât într-un monitor deoarece televizorul poate fi folosit și ca monitor (dublă funcționalitate). Dacă nu v-am convins atunci merită să vedeți această mică prezentare:

Te-ar mai putea interesa