Samsung 55MU6502, televizor curbat de 55 inci

Televizoarele curbate au fost introduce de ceva timp pe piață, dar în 2017 am văzut o mulțime de modele. Sunt ceva mai scumpe decât cele plate și oferă un câmp vizual diferit. Samsung 55MU6502 e un astfel de televizor și nu v-aș recomanda un model mai mic deoarece asta ar presupune să stați mai aproape de el. Cu cât e mai mare un televizor curbat cu atât distanța de vizionarea va fi mai mare, deci trebuie să aveți un buget pe măsură atunci când vreți să faceți o astfel de alegere. Bineînțeles, e vorba de o serie ceva mai avansate decât altele și sunt prezente tehnologii care îmbunătățesc experiența de vizionare – UHD Up-Scaling și HDR 4K.

Sunt ceva mai mult motive pentru care ați alege pe acesta și nu altul. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Televizoarele curbate sunt preferate și de gameri, mă refer la cei care au o consolă de jocuri care o folosesc în sufragerie. Sistemul audio al acestui televizor e suficient de puternic, dar și tehnologiile care îl însoțesc sunt importante. Din specificațiile sale observa că e compatibil cu sistemele audio wireless (bluetooth audio).

Tot mai multe televizoare sunt 4K deoarece oferă o calitatea video superioară, chiar și pentru conținutul cu imagine inferioară. Dacă optați pentru un televizor atât de performant, merită să încercați un abonament Netflix 4K.

Păreri pro și contra

Sunt incorporate o mulțime de tehnologii care nu le găsiți pe generațiile precedente, software-ul Smart e ușor de folosit de orice în special dacă sunteți pasionat de gadgeturi. Pentru a vă face o idee, acest model oferă un indicator de calitate a imaginii denumit PQI de 1600 (la modelele 4K e mult mai mare decât la cele Full HD).

Samsung 55MU6502 poate fi pus pe perete în camera de zi chiar dacă e curbat și va atrage destul de multe priviri. Ideea e că nu oricine își permite un model atât de mare și cu un design modern. Generația de televizoare 2017 vine cu cea mai nouă versiune de Tizen, care e un sistem de operare dezvoltat de producător.

Te-ar mai putea interesa