Samsung 55MU6402, televizor Smart 4K cu UHD Up-Scaling

Televizorul Smart Samsung 55MU6402 face parte dintr-o serie destul de cunoscută și care e destul de avansată (MU6402). Arată diferit și impresionează mai mult decât seriile inferioare. Veți vedea că tehnologiile de imagine sunt mai numeroase, dar și pe partea de sunet e puțin mai bun. Oricum, pentru o experiență cinematografică v-aș recomanda un soundbar sau sistem audio wireless puternic. Cu tehnologia UHD Up-Scaling, nu mai are importantă din ce sursă veți viziona conținutul media pentru că rezoluția e urcată la 4K.

Am pus poza de jos pentru vedea cât de mare este și poate fi pus chiar oriunde. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Mulți pasionați de jocuri care dețin console preferă un televizor deoarece poate fi folosit ca un monitor și are o imagine bună. Poate că nu are cele mai bune caracteristici tehnice pentru gaming, dar veți economisi niște bani și spațiu. Un monitor pentru gaming cu diagonală mare costă destul de mult și poate că nu l-ați pune în sufragerie ca acest TV.

Conectivitatea e un punct forte pentru toate modelele Smart ale acestui brand, adică nu aveți ce să comentați, dar întotdeauna e loc de mai bine (dacă e să-l comparați cu seriile foarte scumpe). Sunetul e bogat și clar dar nu în orice cameră, deoarece dimensiunea camerei are un rol important în acest sens.

Păreri pro și contra

Toate acele tehnologii integrate în acest televizor sunt motive pentru a-l alege, motiv pentru care nu le voi mai enumera. Ideea că specificațiile tehnice sunt relativ aceleași de la o serie la alta, doar tehnologiile respective fac diferența. Pe piață sunt LED-uri care pot oferi o imagine apropiate de cea a OLED-urilor (mă refer la QLED și altele). Interfața Smart e aceeași deoarece e vorba de Tizen care pot fi folosit ușor prin intermediul telecomenzii Smart.

Nu merită să alegeți un televizor mic dacă stați destul de departe de el, iar Samsung 55MU6402 e recomandarea mea în acest preț. Nu e o serie cu One Connect care e un dispozitiv separat pe care găsiți toate porturile televizorului, astfel de la televizor pleacă doar un singur cablu.

Te-ar mai putea interesa