Samsung 55MU6102, televizor HDR 4K cu UHD Dimming

Acest model Samsung 55MU6102 este o soluție multimedia destul de interesantă în acest buget pentru că oferă caracteristici speciale ca: HDR 4K, PurColor, UHD Dimming, design subțire, sistem de operare Tizen, PQI 1300, o telecomandă specială (e prezentată și în clip) și altele. Indicatorul de imagine PQI e destul de mare, adică experiența va fi una pe măsură și chiar nu aș putea să-i reproșez că e prea scump. Designul e același la toate modelele seriei MU6102 doar că prețul e mult mai mare la cele de 65 și 75 de inci.

Recomand un ecran cât mai mare dacă e vorba de un televizor atât de performant pentru a vedea mai bine fiecare detaliu. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Sunt prezente numeroase tehnologii pe acesta care îmbunătățesc experiența, dar și conținutul ales e foarte important. Pe partea de sunet, televizoare un sistem audio de 20 W cu Dolby Digital Plus, DTS Codec, Multiroom Link și Bluetooth Audio. Deci se poate opta pentru un soundbar wireless dacă vreți o sonorizare mai puternică și clară.

Puteți reda conținut media de pe un stick USB, laptop, media player, telefon, internet etc. Cu alte cuvinte, conectivitatea e foarte bună la televizoarele Smart. Nu aș putea spune că are nevoie de periferice suplimentare, dar trebuie să înțelegeți că e vorba de un televizor destul de slim și totul e integrat.

Păreri pro și contra

Acest televizor vine cu suport de montare ca și cadou, dar această promoție se poate schimba pe parcurs. Arată foarte bine pe o comodă cu acest stativ, dar poate că vreți să eliberați comoda TV. Sunetul e suficient de puternic pentru o sufragerie dar unii poate vor să aibă parte de o experiență cinematografică. Conectivitatea nu va fi o problemă la televizoare Smart, iar majoritatea caracteristicilor speciale țin de partea software.

Samsung 55MU6102 merită ales dacă nu aveți un televizor pentru sufragerie și îl vreți pentru mai mulți ani, deci nu v-ați zgârci chiar atât de mult. Un design curbat e interesant dar mai bine alegeți un model mai accesibil sau chiar cu ecran mai mare în același preț.

Te-ar mai putea interesa