Samsung 55M6302, televizor curbat cu Micro Dimming Pro

Televizorul Smart Samsung 55M6302 nu poate fi comparat cu unul clasic deoarece nu e plat, ci e curbat. Din poza de jos se vede destul de bine cum arată acesta și stativul de masă e destul de elegant. Am mai văzut o serie similară, doar că nu era curbată și avea un preț mai mic. Merită să luați n televizor cu un astfel de design, nu pentru că e la modă, ci pentru că oferă un câmp vizual mai bun, adică experiența va fi una plăcută.

Totuși, în acest preț nu putem discuta de un model Ultra HD și nici nu veți găsi unul, dacă vreți neapărat un design curbat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Televizorul beneficiază de Micro Dimmming Pro care oferă aproape aceleași avantaje ca și HDR (e prezentă pe modelele 4K), dar sunt 2 tehnologii diferite. Se poate conecta cu ușurință la orice PC, laptop sau consolă pentru jocuri deoarece are numeroase porturi HDMI.

La acesta se poate conecta chiar și un sistem audio wireless, cum ar fi un soundbar deoarece are tehnologie wireless corespunzătoare. Indicatorul de imagine PQI arată cam cât de bună e imaginea, iar la acesta valoarea e de 900. La modelele 4K e mult mai mare acea valoare PQI, dar nu vă este de folos cât timp nu vizionați conținut 4K.

Păreri pro și contra

Oferă o experiență cinematografică decentă și e foarte important să stați la distanța corespunzătoare. În clipul de la final e explicată această caracteristică și de ce merită. Sunt multe serii pe piață dar nu sunt multe alegeri accesibile care să e luați în calcul. Nu cred că veți găsi altul, mai accesibil decât acesta (poate varianta de 49 de inci).

Samsung 55M6302 impresionează la multe capitole și nu trebuie neglijată diagonala foarte mare care e importantă la modelele curbate. Cu alte cuvinte, un televizor mic curbat nu oferă un câmp vizual prea generos. Dacă ar fi să aleg între un televizor 4K și unul curbat, aș alege cel curbat pentru că nu veți găsi conținut corespunzător sau dacă găsiți, va fi destul de mare și viteza la internet trebuie să fie mare.

Te-ar mai putea interesa