Samsung 55M5512, televizor smart de 138cm

Dacă vreți un televizor de 138 cm cu soft inteligent atunci Samsung 55M5512 ar fi recomandarea mea. Vine cu soft Tizen revizuit în sensul că suportă și comenzi vocale.
Modelul M5512 se adresează celora interesați de un televizor care să arate bine și cu care să se poată savura divertisment din multiple surse.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acest cost primim un televizor de tip smart din gama 2017 cu PQI 800 (PQI e un indice al calității valabil pentru televizoarele Samsung).

Caracteristici

Pe partea de caracteristici acest model se laudă cu un ecran de 138 centimetri care are rezoluție Full HD, PQI de 800 și display plat. Acest ecran nu consumă prea mult curent întrucât are o putere de 108W.
Tunerul din acest aparat e unul dublu tip DVB T2/C și vă va ajuta să vizionați posturi TV la calitate HD/digitală.
Vine la pachet cu multiple porturi, printre acestea numărându-se 3 HDMI, 2 USB și LAN. Pentru conectarea la net vă puteți folosi de acest ultim port sau de wi-fi-ul care-i integrat.
Standul e în formă de X, iar pentru a monta pe un perete televizorul vă puteți folosi de un suport cu compatibilitate Vesa 200×200.
Softul din dotare e unul foarte avansat, fiind vorba despre un model cu web browser, suport pentru aplicații (Netflix, Youtube) și alte lucruri moderne.
Legat de hardware mai trebuie spus că are și procesor quad core care va face ca totul să ruleze fin.

Păreri pro și contra

Pentru achiziția acestui model ar fi că arată bine, că nu costă mult, caracteristicile hardware, că are imagine îmbunătățită software, softul avansat, consumul mic de electricitate.
Contra achiziției ar fi că nu are rezoluție 4K.

Verdict

Deci, dacă ești interesat de un televizor care să arate bine și să afișeze o imagine de calitate superioară atunci modelul de față ar fi recomandarea mea.
Dacă vreți ceva cu o diagonală mai mică atunci există și un model de 49 inci. Acesta se recomandă pentru sufrageriile mici.
De final ar mai rămâne de spus că față de televizoarele Samsung de anul trecut acesta are un soft și hardware optimizat, suport pentru comenzi vocale, o telecomandă mai bună și multe alte lucruri utile.

Te-ar mai putea interesa