Samsung 55M5502, televizor cu PQI 800

Televizoarele din noua generație sunt puțin mai scumpe deoarece oferă o calitate video superioară. Samsung 55M5502 vine cu un PQI de 800 deci experiența va fi una pe măsură și nu e nevoie de un model 4K sau curbat. De cele mai multe ori prețul e justificat că doar e vorba de un brand cu experiență. Poate fi pus în sufragerie datorită ecranului generos și designului premium. Bineînțeles, mai sunt și alte televizoare care arată ca acesta, dar acest aspect nu are mare importanță.

Oricum, vi se oferă un kit de montare foarte bun care e compatibil doar cu televizoarele Samsung și nu ar trebui să pierdeți această promoție. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Face parte din gama 2017, motiv pentru care are tehnologii audio și video superioare altor serii care au apărut anul trecut. Toate specificațiile sale tehnice împreună cu acele tehnologiile oferă un indicator de imagine decent – PQI 800. Cele mai bune televizoare oferă un PQI de peste 2000 iar cele mai simple modele undeva la 100-200.

Sistemul audio integrat are o putere de 20W și e suficient de clar chiar și dacă alegeți un volum mai ridicat. Calitatea imaginii e dată de tehnologiile HyperReal, Micro Dimming, Wide Color Enhancer, PurColor, Contrast Enhancer, PQI 800 și mai câteva. Ca oricare alt televizor, acesta poate reda filme prin intermediul playerului multimedia integrat. Conținutul media poate fi accesat și cu ajutorul aplicațiilor disponibile, ori alegeți că conectați alt gadget cu un cablu HDMI.

Păreri pro și contra

Calitatea imaginii e superioară și se pot viziona filme 1080p fără probleme. Partea Smart e destul de reușită că doar e vorba de un sistem de operare ca Tizen. Sunt destul de multe caracteristici speciale care țin de partea Smart, dar acestea tind să nu mai aibă o importanță atât de mare. Pentru o sonorizare mai bună, puteți conecta chiar și un sistem audio wireless.

Samsung 55M5502 poate fi montat precum un tablou pe perete cu kitul de montare special, iar dacă ați optat pentru acesta, v-am pus prezentarea de la final.

Te-ar mai putea interesa