Samsung 55HU8500, TV curbat UE55HU8500

După telefoanele curbate, flex sau cum le mai zice era cazul să apară și televizoare curbate. Dacă în cazul smartphone-urilor nu prea văd utilitatea, la televizoare acest lucru e foarte bun deoarece asigură o vizibilitate mult mai bună… în special la cele cu ecrane mari. Un TV pe care eu îl recomand e acest Samsung 55HU8500, iar lucrurile cu care se recomandă sunt diagonala mare de 138 centimetri, dar și rezoluția Ultra HD sau 4K.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». O să vezi că merită fiecare bănuț pentru că are implementate o mulțime de funcții utile cum ar fi suportul 3D (da, are ochelari 3D incluși în pachet), browser etc.

Televizorul curbat
Televizorul curbat

Pe partea de hardware are un procesor quad care garantează că totul va rula fluent. După cum ziceam mai sus, acesta vine cu browser, iar asta trebuie mulțumit în principal faptului că e un Smart TV. Vine cu suport Skype, iar controlul e unul interactiv. Dacă vrei să îl controlezi prin mișcări atunci o să ai nevoie și de o cameră care trebuie cumpărată separat.
Nu doar are rezoluție 3840 x 2160, ci și tunere digitale așa încât să poți urmări transmisii în format digital. Rezoluția, de care ziceam anterior, o să te ajute atunci când vrei să vezi filme 4k deoarece acestea o să se poată vedea la cea mai bună claritate.

Lucrurile pe care o să le apreciezi la acest model sunt facilitățile oferite, ecranul foarte bun (datorită faptului cum e realizat) și softul ușor de utilizat (vine și cu o telecomandă interesantă care face utilizarea televizorului să fie o adevărată distracție și nu o pacoste cum e în cazul altor modele).

Deci, dacă te interesează un televizor cu ecran mare care să poată fi utilizat cu succes la meciuri și filme atunci acest model UE55HU8500 ar fi o recomandare. Din clipul de alături se poate vedea mai bine cum arată și ce poate.

Lasă un comentariu