Samsung 55HU7500, TV interactiv UE55HU7500

Televizoarele interactive au devenit o realitate, iar un model care mie îmi place e acest Samsung 55HU7500. Are un ecran de 55 inci cu rezoluție 4K, iar softul din dotare e unul smart. Normal că vine și cu suport 3D, iar pentru Motion Control ai nevoie de cameră care o poți cumpăra de aici.

Nici nu costă prea mult întrucât are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care e aproape perfect. De ce spun acest lucru? Păi, pentru că dacă ar fi avut camera integrată atunci ar fi fost perfect. Nu știu de ce nu au inclus camera în pachet sau în televizor.

Aparatul
Aparatul UE 55HU7500

UE55HU7500 e un televizor numai bun dacă vrei o soluție cu ecran de 139 centimetri, iar rezoluția 3840×2160 pixeli te va ajuta să vezi filme la cea mai bună calitate posibilă… normal că doar dacă și sursa e 4k.
Modelul acesta e bun și la jocuri deoarece are CMR de 1000 Hz, iar dacă te preocupă și calitatea sunetului atunci trebuie știut că are 60W (ieșire sunet) și suport dts.
Softul e unul foarte avansat deoarece așa e în cazul Samsung, iar pentru conectarea la Internet ne putem folosi inclusiv de porturi wi-fi.
Hardware-ul e și el unul excelent, iar pe lângă ce am scris mai sus am de menționat și faptul că procesorul e unul quad core. Pentru un ecran UHD era necesar un procesor cu patru nuclee. 😉

Plusurile unui televizor interactiv precum acesta ar fi tehnologia integrată, că e ușor de controlat (prin voce, mișcări și o telecomandă interesantă)
Din păcate nu prea te poți atinge de el întrucât are un preț destul de piperat, dar poate fi luat în rate.

În opinia mea, acest televizor e unul dintre cele mai avansate televizoare de pe piață deoarece are 4k, 3D și tuner dublu (acest tuner e unul digital și vă e de folos în cazul în care vrei să vizionați posturi TV 720p care sunt transmise în format digital).
Pentru a vă face o părere despre televizor puteți vedea alături o scurtă prezentare a seriei HU7500.

Te-ar mai putea interesa