Samsung 55HU7100, TV LED UE55HU7100

Trebuie să recunoaștem că cei de la Samsung fac cele mai bune televizoare și de aceea navele amiral vin tot de le ei. Dacă le pot spune nave amiral. Un televizor foarte performant e acest Samsung 55HU7100, iar un TV precum acesta e mai avansat decât oricare altul deoarece vine cu cun ecran curbat a cărui rezoluție e de 3840×2160 pixeli, iar softul e unul avansat care are și browser web și suport Skype (din păcate nu are camera integrată).

Costul de achiziție nu e mare deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care are 800 Hz, tuner triplu și wireless integrat (acest lucru e util în cazul conectării la net fără a utilizat un cablu).

TV-ul
TV-ul

Specificații utile în cazul acestui aparat sunt ecranul mare de 138 centimetri (transformarea aproximativă a 55 inci în centimetri), rezoluția UHD, hardware-ul ok și softul.
Pentru a vă face o părere trebuie spus că vine chiar și cu suport PIP, adică Picture in Picture. Acest lucru e util pentru vizionarea a mai multor canale în același timp.
Fiind vorba despre un televizor Smart, are nevoie și de ceva care să-i ofere o oarecare putere de procesoare, iar acest lucru e posibil grație procesorului quad core. Un astfel de procesor era necesar și datorită faptului că filmele au o rezoluție mare în cazul UHD și pentru așa ceva îți trebuie un procesor bun.

Din păcate nu are cameră web integrată și nici Android. Aceste lucruri nu au un impact mare, dar era bine dacă erau integrate.
Lucruri pozitive sunt fără număr cum zic cântăreții de muzică de petrecere, mai exact rezoluția mare, ecranul care oferă o imagine clară, playerul integrat care e unul capabil de a reda fișiere *.mkv cu sunet dts și multe altele.

De final pot spune că modelul acesta e unul pentru cei care doresc să fie în tendințe cu un televizor modern și ușor de folosit. Pe lângă utilizarea simplistă are și o greutate nu prea mare și de aceea poate fi montat ușor.

Te-ar mai putea interesa