Samsung 55H8000, televizor curbat UE55H8000 de 138 cm

Samsung 55H8000 e un televizor destul de interesant deoarece are o formă interesantă și face parte din seria H8000. Nu e vorba de o serie oarecare și, în general, cu cât e mai mare numărul cu atât e mai performant. Bineînțeles, mă refer doar la serie iar dimensiunea ecranului reiese din numele său. Oricum, dacă nu vă permiteți acest model, există și unul de 48 inci sau optați pentru o altă serie. Există o variantă și mai mare însă se adresează doar celor care au un buget mai mare.

Pe partea de imagine și sunet nu am ce să-i reproșez deoarece e vorba de o serie avansată. Nu mi se pare prea scump ținând cont oferă cam tot ce e mai bun de pe piață, totuși nu e 4K. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Televizorul
Televizorul

Acest LED de 55 de inci mi se pare o alegere destul de bună și care nu mai necesită multe periferice. Cu alte cuvinte, sunetul e clar și puternic deci nu e nevoie de un sistem audio suplimentar, televizorul poate converti imaginea din 2D în 3D, poate reda USB diverse fișiere media etc.

E un model interactiv adică are tehnologii de interacțiune (vocal sau cu ajutorul mâinilor). Deci pot spune că nu se poate compara cu un televizor obișnuit. Chiar dacă nu impresionează prin detalii, pot spune că impresionează prin claritate (1000 Hz). Are tehnologie wireless, LAN, 4 porturi HDMI, trei USBuri etc.

 

Pachetul său incluse și ochelarii 3D care sunt deja standard la televizoarele 3D (al unele televizoare sunt mai mulți la altele sunt doar 2 perechi). Sunt incluse și telecomenzile speciale TM1480A + TM1240A, poate că nu vă spune nimic, însă ele sunt obligatorii pentru televizoarele mai performante.

Plusuri: are toate acele caracteristici speciale, design deosebit, sunet clar și puternic, multe porturi și claritatea imaginii.
Minusuri: nu e 4K.

Samsung 55H8000 e o recomandare și pentru cei interesați am pus și un clip în partea de jos. Cu siguranță, acel clip vă va ajuta să vă faceți o idee despre el iar dacă nu vă place că e prea mic ori prea mare, ei bine, există acele modele de care vă spuneam.

Te-ar mai putea interesa