Samsung 55H7000, TV interactiv LED UE55H7000 de 138 cm

Samsung a lansat anul acesta televizoare interactive dar acestea nu sunt chiar o noutate deoarece tehnologii de interacțiune erau prezente și pe alte serii (control prin mișcările mâinilor, control vocal și recunoaștere feței). Samsung 55H7000 e dotat cu o cameră web dar și un microfon, iar fără acel software toate acestea nu erau posibile. Deci e vorba de un Smart TV 3D dintr-o generație nouă și o serie premium – H7000. Acesta e una dintre cele mai mari versiuni dar există și de 101 cm. Acea versiune cu siguranță e mai accesibilă dar nu cu mult deoarece deosebirile sunt doar la diagonala ecranului, nu și la dotări.

Prețul său e destul de mare pentru un televizor dar nu e vorba de un televizor oarecare ci de unul inteligent. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Televizorul
Televizorul

Bineînțeles, e vorba de un model lansat anul acesta și nu e singurul. Are o diagonală de 138 cm, dimensiune evidentă din numele său. Sistemul audio e unul avansat deoarece e unul de tip 2.0Ch Down Firing, difuzoarele sunt de 10W și altele. Un subwoofer incorporat era ideal pentru cei care voiau o calitate audio superioară.

Pe partea de imagine are o rezoluție 1080p și pentru că nu există filme la o calitate video mai bună, nu cred că avea sens o imagine și mai detaliată (o rezoluție 4K). Oricum televizoarele cu rezoluții mari sunt foarte scumpe. Cel mai important aspect e până la urmă claritatea și nu cât de detaliată e imaginea (sau claritatea are o prioritate mai mare). Are 4 HDMI și 3 USBuri pentru a putea conecta multe gadgeturi la acesta ori periferice. Ochelarii 3D sunt incluși dar puteți lua și câțiva suplimentari pentru familie ori prieteni.

Plusuri: toate acele caracteristici speciale, tehnologii de interacțiune, multe porturi utile (HDMI/USB), 600 Hz și accesoriile incluse.
Minusuri: nu oricine și-ar permite un așa televizor.

Samsung 55H7000 poate fi următorul vostru televizor dacă aveți un buget generos și aveți o sufragerie mare și elegantă. Nu prea am ce să-i reproșez deoarece televizoarele Smart noi au tot mai multe dotări și caracteristici speciale, astfel că multe dintre ele probabil nici nu le veți folosi.

Te-ar mai putea interesa