Samsung 55H6670, TV LED UE55H6670

Samsung 55H6670 e un televizor din seria H6670, iar asta înseamnă că vine cu un aspect deosebit și cu multă tehnologie utilă (3D, Smart TV, porturi de rețea și cu un ecran superb). E chiar și Skype Ready, iar browserul integrat e unul foarte capabil.
Un televizor precum acesta e perfect pentru cineva care vrea să fie în tendințe, iar dacă te deranjează lipsa suportului 4K atunci trebuie știut că acest televizor are doar lucruri care-ți vor fi utile în următorii ani.

Costul de achiziție nu e deloc mare deoarece vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un aparat deosebit din toate punctele de vedere, iar în pachet primim ochelari 3D și alte lucruri utile.

Televizorul
Televizorul

Ecranul e unul mare de 139 centimetri, iar rezoluția e una Full HD care te va ajuta să vezi diferite filme Blu-ray la cea mai bună calitate. Nici sunetul nu e unul foarte rău deoarece acest televizor e unul dotat cu boxe de calitate și cu suport DTS. Dacă îți plac filmele 3D atunci trebuie știut că acest model e unul cu conversie 2D în 3D și că are la pachet două perechi de ochelari.

Venind cu procesor quad core și cu două tunere o să poți avea acces la informație de calitate într-un timp foarte scurt. Telecomanda smart e și ea una foarte bună deoarece o telecomandă mai bună ca aceasta nu vei găsi la niciun alt producător. Vine și cu un tuner triplu, însă acest lucru nu te va ajuta prea mult deoarece la noi în țară nu avem parte de televiziune digitală terestră, ci doar pe cablu.
Din nefericire nu are suport 4K, însă acest lucru nu e unul problematic, după cum am zis mai sus.

De final pot spune că acest model e perfect pentru cei care vor să vadă meciuri ori filme la cea mai bună calitate. E un TV foarte bun și la jocuri datorită CMR-ului de 600 Hz, iar puterea consumată e mult mai mică decât la o plasmă, adică e de 41W.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Samsung 55H6670, TV LED UE55H6670”

  1. review fix degeaba. nicun fel de detaliu cu adevarat util pt cei care cauta mai multe informatii despre acest tv. de ex luminozitatea negrului (mai ales ca e back lit), timpul de raspuns pt cei care vor sa-l foloseasca pt jocuri. rezolutia in modul 3D, ramane FHD sau e diminuata? etc.

Comentariile sunt închise.