Samsung 55H6500, TV 55H6500 de 138 cm

Dacă te interesează un televizor nou cu o diagonală de 138 centimetri (transformarea aproximativă din 55 inci) atunci ar trebui să te orientezi înspre un televizor precum Samsung 55H6500. Din păcate nu vine cu suport 4K ori cu sistem Android, dar are tehnologie utilă cum ar fi procesor quad core, suport pentru Skype (trebuie luată cameră separat) și rezoluție Full HD. Chiar dacă nu vine cu Android, sistemul e unul foarte avansat și te va ajuta să poți utiliza aplicații specifice care contribuie la o utilizare eficientă a TV-ului.

Costul de achiziție nu e mare întrucât acest aparat are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un TV cu tehnologie avansată și utilă. Imaginează-ți că 4K nu e așa de utilă în acest moment și de aceea nu o are… plus că ar fi ridicat prețul acestui model.

TV-ul
TV-ul

Specificațiile care ne interesează la acest model ar fi ecranul de 55 inci, rezoluția 1920×1080 pixeli, că e Smart TV și că are suport 3D (normal că în pachet mai sunt livrate și două perechi de ochelari 3D). Ceva interesant e că pe lângă telecomanda standard mai are și una smart, oarecum similară cu cea magic de la LG.
Softul e cel mai avansat, în opinia mea. Dar, poate că cei de la LG îi vor devansa cu ajutorul webOS. Cât despre Philips, trebuie spus că au Android pe televizoarele foarte scumpe.

Lucruri utile la acest model ar fi fiabilitatea, că e ușor de folosit (prin prisma softului și a telecomenzii smart), că vine cu tuner digital triplu (adevărul e că are două tunere) și că are browser web.
Ca minus ar fi că nu are Android ca OS și că nu e 4K. Dacă avea această rezoluție atunci era future ready întrucât în momentul de față nu prea sunt filme 4K.

De final pot spune că modelul acesta se adresează celora care vor să se bucure de filme Blu-ray la calitate maximă. Cu ajutorul tunerelor vei putea viziona chiar și posturi TV la calitate HD, iar acest lucru te va ajuta atunci când vrei să vezi meciuri la calitate maximă.

Lasă un comentariu