Samsung 55H6400, TV Smart 3D LED UE55H6400 de 138 cm

Seria H6400 e una destul de reușită după părerea mea și oferă modele de diferite dimensiuni. De aceea e și mai apreciată această serie iar cel mai mic model e de 80 cm, dar e și mai ieftin. Samsung 55H6400 e o variantă mare dar nu cea mai mare iar dacă vi se pare scumpă, aveți din ce alege. Se adresează celor care vor mai mult decât un televizor și care nu vor un monitor pentru vizionarea de filme deoarece e prea mic. Îmi place cum arată acesta iar aspectul exterior e același indiferent de dimensiune. Doar dacă alegeți altă serie veți beneficia de un alt design, însă s-ar putea să existe serii apropiate.

Deci poate fi un gadget all-in-one, adică nu mai e nevoie de un media player extern, cabluri, PC sau de un monitor pentru a naviga pe web, a viziona un film ori pentru a juca un joc. Totuși aveți nevoie de o consolă hardware bună dacă vă plac jocurile mai sofisticate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Televizorul
Televizorul

În general, televizoarele Smart oferă o calitate superioară atât la capitolul imagine cât și la capitolul sunet. Tehnologie 3D e un plus iar pentru cei care optează pentru un player extern e bine să fie tot 3D deoarece filmele vor fi redare prin playerul extern și nu cel intern.

Apreciez televizoarele cu rată de refresh mare, iar în cazul acestui model e vorba de 400Hz. E mai mult decât aveți nevoie dar e bine să fie mare pentru televizoare mari. Adică experiența va fi una pe măsură și nu va mai fi nevoie să mergeți la cinema.

Plusuri: poate fi folosit pentru a viziona filme din diverse surse, aplicații, browser web, Anynet+, sunet puternic, wireless, destule porturi și designul.
Minusuri: nu e cea mai ieftină serie.

Samsung 55H6400 nu e sigura soluție pentru sufrageria voastră dar poate fi una deoarece a fost lansată anul acesta și aduce caracteristici tehnice bune. Jos e o prezentare generală a acestei serii pentru a vedea mai bine cum arată și cam care sunt acele caracteristici speciale ale sale. Bineînțeles, nu sunt prezentate chiar toate deoarece sunt multe.

Te-ar mai putea interesa