Samsung 55H6240, televizor Smart 3D UE55H6240

Televizorul Samsung 55H6240 e un LED de 138 cm, cu funcții Smart și care pare destul de similar cu un H6200. Bineînțeles, e vorba de un televizor mai nou care e numit și UE 55H6240 și întotdeauna ce e mai nou e și mai bun. designul e similar cu cel al unor serii și mi se pare destul de elegant și nu văd de ce ați monta un așa televizor pe perete. Chiar dacă e mare, nu e chiar așa de mare deoarece are o ramă îngustă iar suportul e destul de reușit. Nu e nevoie de o masă TV prea mare pentru a-l pune în sufragerie ar ar fi indicat să aveți una mai joasă și lată (dar fiecare optează cum îi place). Având în vedere că e un televizor Smart, poate face mult mai multe decât un televizor obișnuit și dotările sale sunt mai bune.

Nu e foarte scump comparativ cu altele, dar există și o variantă de 101 cm care poate vă este mai accesibilă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

TV-ul
TV-ul

E vorba de gama 2014 iar ca și caracteristici de imagine are: aspect lat, imagine 1080p, 200 Hz, 138 cm și altele. Acestea sunt cele mai important dar mai sunt și tehnologii de imagine și de sunet care nu le voi mai enumera. Are un tuner TV performant și care poate fi util pentru cei care vor să vizioneze un post TV la calitate HD.

Playerul multimedia integrat poate fi util pentru redarea de fișiere media însă cu acel acces la internet, veți găsi conținut media poate mai interesant ori puteți să navigați pe web. Aceste tipuri de televizoare au în general mai multe USB-uri și HDMI-uri pentru a conecta mai multe la acesta.

Plusuri: are o rată de refresh bună, multe caracteristici speciale, arată bine, imagine clară și tehnologia de conversie 2D-3D.
Minusuri: nu prea sunt.

Samsung 55H6240 e o alegere perfectă pentru cei care vor ceva mai mult funcționalitate în acel preț și cu siguranță nu e cel mai performant model de pe piață. Mai sunt și cele 4K dar care sunt destul de scumpe pentru că nu au apărut pe piață de atâta timp. Jos e un clip cu acea serie de care vă spuneam mai sus și se pot observa ușor deosebirile.

Te-ar mai putea interesa