Samsung 55F8000, un Smart TV elegant cu tehnologii de interacțiune

Samsung 55F8000 e un televizor Smart 3D cu tehnologie 3D din seria F8000 care e cea mai performantă. Cel mai mic model ed e 46 inci iar cel mai mare e de 75 inci. E cunoscut și sub numele de UE55F8000, însă e vorba de același model cu aceleași caracteristici. Spre deosebire de modelele premium ale seriilor precedentă și acesta aduce acea interacțiune (vocală sau prin mișcarea mâinilor). Se observă noul suport care arată mai bine decât la seriile precedente, are o formă ovală (se vede în cea de-a doua poză). Acest tip de sport am văzut și la modele din seria F4500. Are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Majoritatea televizoarele care au fost lansate de Samsung au margini înguste și se poate observa din pozele de jos, dar

Din față
Din față
Din lateral
Din lateral

Specificații tehnice

Ecranul de 55 inci e unul LED și din poza 2 se observă că e unul subțire. Pe partea de sunet are difuzoare+subwoofer, DTS, sunet 3D etc, Nu am ce să-i reproșez la acest capitol dar și la cel de imagine, deoarece are o mulțime de tehnologii și claritate superioară (1000 Hz). Cu un așa model nu veți mai avea nevoie de altul sau de o plasmă, deoarece care cam tot ce vă doriți. Chiar dacă nu are cea mai mare diagonală de pe piață, mi se pare destul de mare pentru o familie.

Puteți viziona filme fără a avea un player extern deoarece are unul integrat. De conversie se ocupă televizorul și veți putea viziona filme 3D fără ca ele să fie în acel format. Vine cu toate porturile necesare și de aceea nu mai enumăr întreaga listă. În ceea ce privesc caracteristicile speciale, acestea sunt: Connect Share Movie, broser web, Smart Hub, interacțiune, Wi-Fi Direct etc.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un design reușit (mă refer la finisaje, dimensiuni și acel suport pe argintiu), vine cu ochelari 3D, oferă o mulțime de caracteristici speicale, nu mai e nevoie de un sistem audio suplimentar etc.

Minusuri: nu oricine și-l permite.

Concluzie

Acest Samsung 55F8000 e un model foarte reușit cu diagonală de 138 cm, deci s-ar potrivi perfect pentru cei care au o sufragerie mare. Puteți să-l montați pe un perete dacă nu aveți o măsuță potrivită pentru acesta, însă pentru montare e nevoie de un suport de montare special. Bineînțeles, am postat și un clip cu un model similar ca să vă faceți o idee despre acesta:

Un comentariu la „Samsung 55F8000, un Smart TV elegant cu tehnologii de interacțiune”

  1. Daca vrei un televizor de ultima generatie la un pret bun atunci acest model cred ca ar fi unul bun. Exista si modelul f8500 care e mai bun, dar e dublu ca pret si nu stiu daca ai nevoie de toate facilitatile.

Lasă un comentariu