Samsung 55F7000, Smart TV de 138 cm cu 3D

Televizorul LED Samsung 55F7000 face parte din aproape cea mai bună serie de la televizoare de la Samsung, dar poate fi comparat în multe privințe cu seria F8000. Acela aduce un design nou și modele cu diagonală mare. Nu trebuie neglijată nici F8500 care e o serie cu modele de tip plasmă. Acesta este un Smart TV performant de 138 cm numit și UE55F7000. Alternative pot fi și alte serii mai ieftine deoarece acesta nu oferă tehnologii de interacțiune. Costă destul de mult pentru un televizor fără tehnologii de interacțiune, iar prețul său e justificat de calitatea imaginii, design și CMR. Spun asta deoarece un așa televizor are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Se poate observa din poza de jos că arată diferit față de seriile mai ieftine. Dacă nu țineți la cum arată, vă recomand serii mai ieftine cu CMR de 200 sau 400 Hz.

Din față
Din față

Specificații tehnice

Tehnologia e iluminare e LED după cum am precizat și mai sus. Pe partea de sunet are aceleași caracteristici ca și la restul modelelor și nu prea am ce să-i reproșez. La fel și la partea de imagine, în special că oferă și tehnologie de conversie. Toate televizoare indiferent de serie, au funcția Connect Share Movie. Cu aceasta se pot viziona filme dar și reda alte formate media de pe medii de stocare. Bineînțeles se face prin intermediul USBului. În acest caz are 3 USBuri, pentru a conecta și eventuale periferice care ar ajuta la utilizare unor aplicații sau a browserului web.

Porturile sale sunt cele uzuale, doar că are 4 HDMIuri și 3 USBuri. Pe lângă acestea are și tehnologie wireless WiFi cu care nu mai aveți nevoie de cabluri sau adaptoare pentru a vă conecta la web. Puterea consumată de acesta e de 71 W care e foarte bună pentru diagonala sa și poate fi mai mică dacă algeți o luminozitate mai scăzută. Oferă și posibilitatea înregistrării emisiunii sau meciului de fotbal dorit dar are nevoie de un stick sau un hard.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: la capitolul design stă excelent, oferă o claritate ireproșabilă, sonorizare decentă chiar dacă nu are subwoofer, destule porturi etc.

Minusuri: nu are subwoofer.

Concluzie

Acest Samsung 55F7000 e o posibilă alegere dar cred că ar fi bine să verificați ce oferă și seriile inferioare, deoarece nu toți își doresc un CMR așa de mare și un design pe argintiu. În clipul de jos e prezentat un așa model.

Te-ar mai putea interesa