Samsung 55F6800, televizor inteligent de 138 cm

Poate că unele smart TVuri par cam scumpe pentru voi dar cu siguranță ați remarcat aplicațiile, claritatea imaginii și al sunetului. Samsung 55F6800 e un televizor LED de 138 cm cu tehnologie 3D care impresionează prin design, calitate și funcționalitate. Poate fi găsit și sub numele de UE55F6800, dar această denumire e rar întâlnită în România. Trebuie să știți că nu toate televizoarele inteligente oferă aceleași funcții, deoarece modele mai ieftine au doar dotările standard pe când cele scumpe cum e acesta aduc mai multe porturi, tehnologii și funcții. Chiar și seria din care face part joacă un rol important, deoarece nu toate seriile arată la fel și oferă aceleași caracteristici. E evident că o serie cu număr mai mare e mai performantă. Are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Toate modelele F6800 arată la fel și oferă aceleași caracteristici tehnice, doar diagonala diferă. Dimensiunea diagonalei e evidentă din codul modelului.

Din față
Din față

Marginile
Marginile

Specificații tehnice

Ecranul de 138 cm sau 55 inci e iluminat LED, are o imagine clară și colorată din toate unghiurile. Nu se poate compara cu alte televizoare în special dacă e vorba de modele anterioare lansate anul trecut. Spun asta deoarece noile modele aduc o rată de refresh mai bun dar și un plus de eleganță. Sistemul audio e și e de lăcudat având în vedere sonorizarea oferită.

Porturile acestui televizor sunt multe în special dacă ne referit doar la HDMIuri și USBuri. Caracteristicile speciale sunt; senzorul eco, interacțiune vocală, Anynet+, oprire automată, Smart view, browser web, WiFi Direct, mod jocuri etc. Are o listă lungă de caracteristici și majoritatea se datorează faptului că e un televizor inteligent. În pachetul televizorului veți găsi multe accesorii utile și chiar și 2 perechi de ochelari 3D. Că doar televizorul poate converti imaginea 2D întruna 3D.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: îmi place cum arată rama sa, calitatea imaginii, sunet clar și puternic, aplicații, internet prin browser web etc.

Minusuri: nu e char ieftin.

Concluzie

Acest Samsung 55F6800 e unul dintre cele mai mari modele ale seriei F6800 care după cum se observă oferă cam de toate tehnologiile de pe piață. Bineînțeles nu oferă toate tehnologiile de interacțiune (dar are interacțiune vocală) însă cele din categoria multimedia le are pe toate (de imagine, sunet și wireless). Jos am pu o prezentare care poate fi de folos în alegerea modelului dorit:

Lasă un comentariu