Samsung 55F6670, Smart TV 3D LED de 139 cm

Samsung 55F6670 e un televizor 3D cu caracteristici Smart și cu diagonală de 55 inci. Designul său e unul splendid, iar imaginea e destul de reală. Bineînțeles, face parte din seria F6670 care a fost lansată în 2013 iar pentru modele din 2014 mai trebuie să așteptăm câteva luni. Oricum, nu cred că aduc ceva în plus poate doar mai multe porturi ori funcții Smart. Pe partea de hardware cu siguranță nu cred că mai are rost să pună ceva mai bun deoarece și așa mi se par foarte performante. Acesta e o variantă destul de mare iar dacă vă depășește bugetul, există serii ceva mai ieftine.

Prețul e mare pentru că și diagonala e generoasă – 55 inci, deci e cât patru televizoare de 22 de inci. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Televizorul
Televizorul

Tehnologia 3D e una bună cât timp vreți să vizionați filme 3D dar ele sunt în format 2D. Deci televizor se ocupă de conversia imaginii, iar dacă vreți un player cu suport media mai avansat, e nevoie tot de unul 3D. Pe partea de sunet are cam tot ce vă puteți dori și nu are sens să facem o listă cu toate acele tehnologii.

Ecranul de 139 cm e unul perfect: unghiuri largi, refresh de 600Hz, aspect lat, 3D etc. Marginile înguste dau impresia că ecranul plutește de aceea nu prea mai văd de ce l-ați monta pe perete. Porturile televizoarelor Smart sunt ceva mai multe decât cele de la televizoarele standard. Pachetul incluse și două perechi de ochelari 3D dar puteți lua și mai mulți dacă vreți. Puteți viziona conținut media de pe un gadget cu DLNA, de pe web ori cu ajutorul unui mediu de stocare cu interfață USB (stick sau hdd). Se poate conecta și un home cinema dacă vreți să îmbunătățiți calitatea audio dar și sistemul audio integrat își face bine treaba.

Plusuri: are WiFi direct (nu e nevoie de adaptor), multe alte caracteristici speciale, margini înguste, redare filme prin USB, refresh de 600 Hz, tehnologie de conversie a imaginii 2D-3D, sunet surround și altele.
Minusuri: nu e accesibil pentru oricine.

Samsung 55F6670 e o variantă mare dar poate veți găsi una ceva mai mică, însă pentru un living e nevoie de o imagine generoasă cum e la acesta. Funcțiile Smart pot fi utile cât timp nu aveți o tabletă dar dacă aveți una .

Te-ar mai putea interesa