Samsung 55F6510, televizor Smart de 138 cm

Dacă nu știați, Samsung a lansat o nouă serie – seria F – iar modelul 55F6510 e unul premium pentru cei cu dare de mână și care apreciază un televizor de calitate superioară. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu ar trebui să te preocupe prea mult deoarece rata lunară e de 253 lei… lucru care poate fi văzut aici.
Cu un astfel de televizor poți vedea diferite tipuri de fișiere media și chiar filme 3D. Dacă ai doar filme 2D și le vrei în 3D atunci acest lucru e posibil deoarece TV-ul are convertor 2D în 3D. Poți urmări și canale TV în format digital deoarece are tuner triplu, iar capabilitățile Smart sunt de nota 10, având chiar și browser web.

Aspect

Din imaginea de alături puteți vedea cum se prezintă. Piciorul e unul caracteristic televizoarelor premium, adică e în formă de X. Dacă nu vă place piciorul atunci puteți să montați televizorul pe un suport Hama 12026, 23″- 50″.

Așa arată această serie
Așa arată această serie

Caracteristici tehnice

Modelul UE55F6510 e unul de vârf venind cu un ecran de 138 centimetri și cu o imagine incredibil de clară. Și sunetul e destul de calitativ, dar tot o să aveți nevoie de un home cinema precum Samsung HT-E4500 și în acest fel o să savurați filmele la calitate maximă.
Vine cu suport 3D, iar un lucru deosebit e faptul că are două perechi de ochelari 3D incluși în pachet.

Păreri pro şi contra

Nu am ceva contra achiziției deoarece chiar și rata de refresh e una bună, având un CMR de 400. Lucrurile pozitive sunt aspectul de nota 10, greutatea deloc mare, software-ul foarte capabil (poate reda o paletă variată de filme, are browser web similar celui de pe calculator), portul wireless integrat (Wi-Fi Direct).

Concluzie

Dacă te interesează unul dintre cele mai tari televizoare de pe piață atunci acest model ar fi recomandarea mea. Excelează la toate capitolele și e destul de bun la jocuri, în acest sens probabil că trebuie activat modul game. Dacă ești dependent de Facebook atunci televizorul acesta îți va alimenta dependența deoarece e un televizor cu capabilități sociale… în sensul că te poți conecta cu el la Facebook și alte rețele sociale.

Lasă un comentariu