Samsung 55F6400, Smart TV de 152 cm

Televizorul LED Samsung 55F6400 e o alegere inteligentă dacă vă doriți un model cu internet, aplicații, ecran generos și design elegant. Se mai numește și UE55F6400 și se poate observa ușor că face parte din seria F6400. Fiecare serie vine cu ceva diferit însă acel număr sugerează performanțele sale (cât cât e mai mare cu atât e mai performant).Deci e ușor să vă ghidați pentru a alege modelul corespunzător bugetului alocat. Având în vedere că acesta oferă atât de multe, e oarecum normal să fie așa de scump, dar pe parcurs se va mai ieftini. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Suportul său e unul în forma de X și am mai văzut un suport similar și la modelele lansate anul trecut. Mulți spuneau că nu e chiar așa de reușit (ca design), de aceea au preferat să-l monteze pe perete cu ajutorul unui kit. Conținutul pachetului e ceva mai bun decât la altele și e normal să fie așa.

Așa arată
Așa arată
Accesoriile furnizate
Accesoriile furnizate

Specificații tehnice

Ecranul e același indiferent de model și e însoțit de tehnologii avansate. Doar diagonala diferă deoarece rezoluție FullHD o întâlnim mai la toate televizoarele noi ale acestui producător. Sonorizare e decentă având în vedere ce caracteristici și dotări oferă. O caracteristici importantă a unui televizor performant e refreshul sau CMR (e altfel denumit în cazul altor producători). În acest caz e de 200 Hz care mi se pare destul.

Ca și porturi are destule HDMIuri și USBuri (acestea fiind cele mai uzuale porturi). Caracteristicile speciale probabil că le știți de la alte serii și nu aduce multe în plus, poate doar interacțiunea (prin voce și cu mâna deoarece are microfon incorporat dar și cameră web).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: imaginea e detaliată și clară, sunet puternic chiar dacă nu vine și cu subwoofer, WiFi Direct (nu e nevoie de un adaptor), aplicații, navigare web prin browser etc.

Minusuri: nu e chiar ieftin.

Concluzie

Acest Samsung 55F6400 e varianta de 152 cm a serie F64000, serie care pare satisfăcătoare pentru orice tip de utilizator deoarece modele din seriile superioare aduc în plus doar CMR de 400 Hz, subwoofere și ceva caracteristici mai bune. Chiar și acesta oferă tehnologii de interacțiune care probabil nici nu le veți folosiți foarte des. Mă refer la interacțiune vocală sau prin mișcare mâinilor. Clipul de jos e cu un model asemănător și în care se poate vedea cât de bine arată:

Te-ar mai putea interesa