Samsung 55F6100, televizor LED 3D 138 cm

Dacă vă interesează un televizor cu ecran foarte mare atunci Samsung 55F6100 care are un ecran de 138 centimetri cred că ar fi exact ceea ce doriți pentru o cameră mare. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar acesta e unul mai mar decât la modelului 32f6100 în principal deoarece are ecranul așa de mare, facilitățile oferite fiind aceleași.
Vine cu tuner digital dublu (pentru a vedea posturi TV în format digital), un player integrat foarte capabil, imagine impecabilă și două perechi de ochelari 3D așa încât să vă puteți bucura de filme 3D.

Aspect

Din imaginea de alături puteți vedea cu aproximație cum arată acest model. Puteți observa piciorul în formă de X caracteristic televizoarelor premium de la acest brand, iar dacă nu vi-l place atunci vă recomand să luați un suport TV gen Hama 12026 pentru a monta televizorul pe un perete

Așa arată
Așa arată

Caracteristici tehnice

Vine cu o imagine foarte clară, lucru datorat rezoluției maxime de 1920x1080p, CMR-ului 200 și altor caracteristici software care tunează fin imaginea (are diferite moduri cum ar fi cel film sau joc). Suportul 3D nu trebuie neglijat deoarece un film la calitate 3D e ultima fiță, iar pentru a vedea astfel de filme ai neaparată nevoie un Blu-ray player precum Samsung BD-E5500.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e decent; playerul integrat poate reda de pe dispozitive conectate la portul USB diferite formate media, inclusiv filme cu sunet dts; are suport 3D, inclusiv capabilitatea de a converti filmele 2D în unele 3D; vine cu slot CI+ ceea ce presupune că în mod normal nu aveți nevoie de un decodor pentru a vedea canale HD, dar asta depinde și de firma de unde aveți cablu TV.
Contra: firmware-ul nu e prea inteligent în sensul că televizorul nu e Smart TV.

Concluzie

Pentru un mini cinema acasă ai nevoie de o sculă cu ecran pe măsură, iar acest TV îți poate furniza așa ceva. Nu are caracteristici de Smart TV, dar vine cu tehnologii de îmbunătățire a imaginii așa încât să te bucuri de filme 2D sau 3D la calitate Full HD.

Te-ar mai putea interesa