Samsung 55ES8000

Acest televizor LED 3D Samsung 55ES8000 numit și UE55ES8000 face parte din cunoscuta serie ES8000 care a fost principala atracție de anul acesta de la MWC. Spun asta pentru că are un design care te lasă fără cuvinte și vine cu cele mai bune dotări. Spre deosebire de vechile Smart TV-uri acesta oferă modalități de interacțiuni: vocală (microfon incorporat), detectarea feței (cameră web incorporată) și prin mișcarea mâinii (senzor de mișcare). Deci vine cu o tehnologie similară care o știți de la dispozitivul Kinect de la Microsoft iar un model similar e 55ES7000. Toate acestea într-un design foarte subțire și elegant. 55ES8000 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Un film
Smart Hub

Specificații tehnice

Ecranul său LED e unul de 138 cm și panoul său e unul de tip Ultra Clear. Calitatea dar și claritatea imaginii sunt asigurate de rezoluție Full HD, conversie 2D – 3D, 3D HyperReal Engine și altele. Pe partea de sunet vine cu două boxe incorporate de 10 W fiecare, volum ajustabil, sunet 3D, filtru pentru zgomot, DTS 2.0, Dolby Digital Plus, Dolby Pulse etc. Playerul său multimedia incorporat e unul foarte bun cu care puteți viziona filme de un HDD extern după cel l-ați înregistrat pe acesta ( același lucru puteți face cu emisiuni sau meciuri).

Porturile sale sunt următoarele: RJ45, trei USBuri 2.0, composite, Scart, trei HDMIuri, MHL, CI+, minijack etc. Aceste caracteristici le veți găsi doar la cele mai bune modele însă acesta nu e un model obișnuit. Având în vedere dimensiunile sale și faptul că e un LED, consumul său e mai mic decât la o plasmă. Ca și caracteristici speciale Samsung 55ES8000 are: o mulțime de aplicații pentru diferite vârste, procesor Dual Core, Social TV, WiFi-Direct, Smart Hub, DLNA (AllShare), WiDi etc. Lista de caracteristic tehnice poate continua tot așa, dar cel mai important aspect e că nu-i lipsește nimic.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: ochelari 3D incluși, Face Detection, senzor de mișcare, interacțiune vocală/comenzi vocale, nu necesită adaptor wireless pentru a a vă conecta wireless la internet și alte caracteristic tehnice.

Minusuri: preț destul de piperat.

Concluzie

Acest Samsung 55ES8000 e un televizor LED 3D foarte avansat cu care nu veți de greș chiar dacă veți da un sac de bani pe el. Poate fi achiziționat fără probleme în rate fixe dacă doriți sau dacă nu optați pentru o variantă mai accesibilă fără cameră web, microfon și senzor de mișcare. Jos am pus o prezentare a acestei serii:

Te-ar mai putea interesa