Samsung 55ES7000

Acest televizor LED 3D Samsung 55ES7000 e un model de ultimă generație și e o alternativă perfectă la 55ES8000 deoarece e la fel de mare, prezintă aceleași caracteristici, arată destul de similar șii e mai accesibil (cu vreo 1.000 lei). UE55ES7000 are o diagonală de 138 cm, rezoluție Full HD, conversie 2D-3D și e un Smart TV care presupune unele caracteristici speciale (aplicații, internet TV, Smart Hub etc). Atunci când doriți să accesați o aplicație, un servici sau să rulați un film puteți folosiți comenzile vocale, mâna sau telecomanda Smart. Spun asta pentru că vine cu cameră web incorporată, senzor de mișcare și microfon. Aceste trei dotări premium sunt poziționate în partea superioară a televizorului și nu le găsiți la modelele de anul trecut. În rest, nu trebuie să vă faceți probleme cu calitatea imaginii, deoarece e foarte clară. 55ES7000 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Smart Hub

Specificații tehnice

Ecranul său de 55 inci prezintă o mulțime de caracteristici speciale: 800Hz CMR, filtru de zgomot, Wide Color Enhancer Plus etc. Pe partea de sunet vine cu două difuzoare de 1o W fiecare, sunet 3D, DTS 2.0 și o mulțime de tehnologii care îmbunătățesc sunetul.

Vine atât cu player multimedia incorporat cât și cu un tuner TV performant. Deci dacă v-ați săturat de emisiunile TV sau știri, puteți viziona filme de pe HDD sau memorie USB. E posibil în special datorită funcției Connect Share Movie, dar poate fi folosit pentru înregistrare. Dar puteți accesa conținutul media și de pe web prin intermediul aplicațiilor, funcției AllShare sau conectivității LAN/WLAN directe. La capitolul conectivitatea are și: trei USBuri, Scart, trei HDMI-uri, MHL etc. Samsung 55ES7000 are destul de multe caracteristici speciale în special că e unul dintre cele mai bune tv-uri de pe piață iar cele mai importante cred că sunt: Smart Hub, conversia de imagine, Skype, browserul web, senzorul de mișcare, Wi-Fi Direct modul Eco dar și atele.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un design elegant/slim, ochelari 3D incluși, Smart TV, Connect Share Movie, dotări premium care pot fi găsite doar pe modelele de anul acesta.

Minusuri: chiar dacă e mai ieftin ca un ES8000, tot nu e suficient de accesibil.

Concluzie

Acest Samsung 55ES7000 e un televizor LED „inteligent” care nu are și probabil nici nu va avea cât de curând concurență în acest preț. Jos am pus o prezentarea a acestei serii și astfel vă puteți face o idee despre el:

Te-ar mai putea interesa