Samsung 55ES6100

Acest televizor LED 3D Samsung 55ES6100 numit și UE55ES6100 e un Smart TV de dimensiuni mari însă nu e cel mai grozav model de pe piață – cu interacțiune (senzor de mișcare, cameră web și microfon). Spre deosebire de modelele de anul trecut, acesta vine cu alte tehnologii de sunet și imagine, dar și cu un design cu totul special. E vorba de un logo ceva mai mic în partea de jos, margini mai înguste, partea de jos e puțin transparentă iar din profil, se poate observa că e foarte subțire. Am observat că majoritatea Smart TV-urilor de anul acesta au conversie 2D-3D care vă oferă imagini în format 3D fără a cumpăra filmul în format 3D. Bineînțeles acesta necesită ochelari special care sunt incluși în pachet, dar dacă vreți un mini-cinema, aveți nevoie de cel puțin 4 perechi de ochelari. 55ES6100 are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Din față
Din lateral

Specificații tehnice

Ecranul său LED are o diagonală imensă de 138 cm și deci se potrivește perfect în cameră spațioase dar acesta poate fi montat și pe perete. Prezintă caracteristici precum: Mega Contrast, rezoluție 1080p, tehnologie de conversie a imaginii, Wide Color Enhancer Plus dar și altele. Pe partea de audio vine cu filtru pentru zgomot, SRS TheaterSound HD, ajustare a volumului, două difuzoare de 10 W (x2) și câteva tehnologii care s-ar putea să le știți.

Având în vedere că e un televizor, UE55ES6100 are tuner TV digital de tip DVB-T/C, intrare antenă și AV. Spre deosebire de alte playere multimedia incorporate, acesta poate read chiar și filme datorită funcției Connect Share Movie. Această funcție vă dă posibilitatea să vizionați poze și să ascultați muzică de pe un HDD extern sau memorie USB. Fișierele media pot fi redate și de pe un smartphone deoarece TV-ul are DLNA, dar și Anynet+ (puteți controla cu o singură telecomandă mai multe dispozitive conectate prin HDMI).

La capitolul conectivitate Samsung 55ES6100 are atât WLAN cât și LAN, trei USBuri 2.0, trei HDMIuri, minijack pentru căști, composite, Scart etc. Are o mulțime de caracteristici speciale dar nu cred că ar avea rost să vi le enumăr deoarece le găsi și la alte modele în acest buget și bineînțeles să fie oferite de acest producător.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: ochelari 3D incluși, puteți socializa pe Skype dacă aveți cameră web și tastatură, AllShare, browser web, family Story, Wi-Fi Direct (nu necesită adaptor), Social TV etc.

Minusuri: nu e accesibil pentru oricine.

Concluzie

Samsung 55ES6100 e un Smart TV de ultimă generație care nu-i lipsește nimic chiar dacă nu prezintă tehnologii de interacțiune. Îl recomand celor care își permit un astfel de TV dar și celor care sunt pasionați de tehnologie. O mică prezentare a acestei serii poate fi văzută jos:

Lasă un comentariu