Samsung 50ES5500

Televizorul LED Samsung 50ES5500 e unul dintre puținele Smart TVuri care nu vine cu tehnologie 3D și cu diagonală așa mare într-un astfel de buget. Se mai numește și UE50ES5500 și se adresează celor care vor mai puțină funcționalitate dar o diagonală mai mare. Spun asta pentru că are caracteristici speciale mai puține dar e tot un Smart TV cu aplicații (Smart Hub), internet TV și altele. Chiar dacă-i lipsește tehnologia de conversie a imaginii, puteți viziona fără probleme filme 3D. Iar dacă vreți să faceți o alegere bună, vă recomand un media player performant care poate face a acea conversie. UE 50ES5500 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din lateral
Din față

Specificaţii tehnice

Tehnologia de iluminare a ecranului e tot LED iar claritatea imaginii e foarte bună în special că are rezoluție 1080p și Wide Color Enhancer Plus. Sunetul e asigurat de: DTS 2.0, Dolby Digital Plus/Pulse și SRS TheaterSound HD. Tunerul TV vă oferă posibilitatea de a viziona anumite porturi TV în format HD dar nu e unul de ultimă generație. Playerul multimedia integrat are și el câteva funcții precum reda media USB. Dar există și alte variante de redare media: internet, media player, PC (HDMI) etc.

Pe partea de porturi are: HDMIuri, Scart, USBuri, WLAN Ready, ieșire audio căști etc. Din păcate nu are Wireless Direct, de aceea aveți nevoie de un adaptor special. Nu e foarte greu pentru 127 de cm dar nici consumul nu e mare. O parte din funcțiile sale sunt: Allshare, Samsung Apps, Smart Hub, Social TV etc. Mai sunt și alte funcții interesante însă multe dintre ele poate că nici nu le veți folosi (Anynet+ sau Family Story). E ideal pentru a viziona filme acasă alături de prieteni iar dacă nu vă puteți împăca cu tehnologia 3D, acesta e recomandarea mea.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: luminozitatea se setează automat în funcție de intensitatea luminii din cameră – senzor inteligent, Smart Hub, diagonală mare, design elegant și și consum redus.

Minusuri: lipsă funcțiilor speciale care le găsiți pe alte modele.

Concluzie

Acest Samsung 50ES5500 e un gadget ce nu trebuie să lipsească din living sau dormitor iar dacă vi se pare prea mare, puteți opta pentru un suport de perete corespunzător în special că piciorul său nu are o formă prea interesantă. O prezentare a seriei ES5500 poate fi văzută mai jos:

Te-ar mai putea interesa